Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Valtio tukee käpykaartilaisia enemmän kuin maanpuolustajia

3 kommenttia

Tänään sunnuntaina on kaatuneitten muistopäivä. Siksi tämä pätkä elokuvasta Tuntematon sotilas muistuttakoon meitä raskaista uhrauksista https://youtu.be/dRvHsbrkJws


Liian moni on unohtanut tuon kaiken ja kuvittelee, että paha maailma on hävinnyt jonnekin. On nimittäin ikävä tosiasia, että Suomen valtio tukee rahallisesti Aseistakieltäytyjäliittoa enemmän kuin Varusmiesliittoa.

Käpykaartilaiset ovat ainakin taloudellisessa mielessä Suomen valtiolle tärkeämpiä kuin ne, jotka ovat valmiit puolustamaan isänmaamme vapautta!

Tämä on iso periaatteellinen asia, johon tulevan hallituksen pitää puuttua!

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
survister
#1

Tällainenhan ei käy ollenkaan, puolittakoon aluksi valtiovarainministeri Soini molempien liittojen avustukset ensi vuodelle taloustalkoissaan ja sitten arvioidaan tilanne uudelleen vuoden 2017:n budjetissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nato-myyrät
Vihainen
#2

Totta, Nato-käpykaartin vuosia jatkunut myyräntyö pitäis saada aisoihin. Siellä on silmää tekevää porukkaa, joiden kotimaa tuntuu olevan enemmän tuolla Atlantin takana. Sillanpään marssilaulua … Jos kaikki olis kuin Sillanpää niin turvatta Suomi silloin jää .. kun herra Sillanpää itse tais aikoinaan siirtyä kannustamaan Suomea Ruotsiin ihan kuin tämä oligarkkimme Nalle W. tosin jo rauhan aikana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Canuck
Hämmentynyt
#3

On kummallista kuinka reserviläis-kirje on herätrtänyt niin paljon keskustelua. Henkilöt jotka alkavat olla siellä reservi-iän loppupuolella ihmettelevät sijoitustaan nykypäivän Suomen armeijassa, kriisitilanteen sattuessa. Uskoisin että viimeisimmät reserviin siirtyneet ikäluokat ovat koulutukseltaan paremmin ajantasalla kuin montakymmentä vuotta heitä vanhemmat. Reserviharjoituksia on rajusti vähennetty, kiitos siitä kuuluu vasemmistohallituksille aina presidenttiä myöten. Kalusto on muuttunut , koulutus kehittynyt nykyaikaa vastaavaksi jne.. Ne ketkä jostain syystä eivät voi sulattaa heidän vähemmän tarkeästä sijoittumisesta, ovat alkaneet pilkata ja halveerata puolustusvoimia. Ja lehdet antavat roimasti palstatilaa näille häiriköille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000