Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Suurin poliittinen saavutukseni tapahtui vappuna!

Paras vappumuistoni menee vuosikymmenien taa. Juhlimme vappuaattona kuten tapana oli silloin ja näyttää olevan nykyäänkin. Jostakin syystä loppuillasta löin pöytäseurueeni kanssa vetoa, että lähdenkö vappupäivänä marssimaan.

Pitihän sitä lähteä, kun olimme vetoa lyöneet. Kokoontumispaikalla käteeni työnnettiin plakaatti, jossa luki ”USA pois Vietnamista”. Se oli siis Vietnamin sodan aikoihin.

Sitten porukan jatkona marssimaan. Tosin vähän hävetti, mutta silti kannoin urhoollisesti ja pystypäin ukaasiani. En toki turhaan, sillä ei aikaakaan, kun jenkit joutuivat lähtemään Vietnamista.

Tämä tarina on totta ja se on elämäni suurin saavutus. Muistelen sitä lämmöllä varsinkin vapun aikoihin.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000