Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

"Se on tään puolustussovan ratekia"

”Kassoha sie. Tää asja on näi. Jos sie lähet juoksemaa, nii sie saat juossa Pohjalahel saakka. Kyl hää tulloo peräs, älä yhtää eppäile. Mut jos sie pysyt paikollais etkä lähe hitoilkaa, nii minkä hää tekköö? Et sie sovi hänen kansaa sammaa monttuu. Se on tään puolustussovan ratekia.” (Rokka)

”Ei tässä syyllisiä kaivata vaan Lahtista ja konekivääriä” (Koskela)

Tänään on kansallinen veteraanipäivä. Viettäkäämme sitä. Muistakaamme veteraanien uroteot.

Talvisota venäläisten tutkijoiden mielestä http://youtu.be/OJXEHS-L1Jg

Sininen ja valkoinen (Jukka Kuoppamäki) http://youtu.be/Rr7loPC3bJk

Järkyttävää neuvostopropagandaa: Suomi-neito odottaa vapauttajaansa http://youtu.be/NRZrH6gdpyQ

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Parhaat ovat olleet haudassa jo ajat sitten
Hämmentynyt
#1

Jäi vähän epäselväksi Reijo mitä yrität sanoa, haluatko osan kenraaliemme tavoin Suomesta USA:n juoksupojan? Aikaisempina vuosina taistolaisjohtomme olis nähnyt mieluusti Suomen Varsovan liitossa Venäjän juoksupoikana. Natossa vastuu on aina Amerikalla; jaksaa vaan myötäillä sopivasti jenkkejä, jotka kasaavat kovaa vauhtia kilpaillen Kiinan kanssa omaa liittoumaansa. Tollot mukavuuden haluiset eurooppalaiset, suomalaiset mukaan lukien, ovat tässä hyvää käyttömateriaalia moneen tarkoitukseen USA:n näkökulmasta. – Tätäkö toivot?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

pojanpoika
#2

Veteraaniemme urotyöt on häpäisty, itsenäisyys on viety ja itsemääräämisoikeutemme oman kansan asioista annettu EU-eliitille. Hävettää olla tämän maan kansalainen kun päättäjinä on vellihousuja jotka juoksevat rahan ja palkkiovirkojen perässä. Mulkkuja koko sakki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000