Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Impivaaraan ei pääse raitiovaunulla

Myönteisiä terveysvaikutuksia saa, kun käyttää lähiviheralueita vähintään viisi tuntia kuukaudessa tai liikkuu yli kaksi kertaa kuukaudessa luonnossa kaupungin ulkopuolella.

Luonnossa kävely vähentää lihasjännitystä, laskee verenpainetta, lisää vastustuskykyä, vähentää riskiä sairastua allergioihin ja laskee stressitasoa.

Ero elvyttävyyteen metsän hyväksi ilmenee jo 15 minuutin oleskelun jälkeen.

Elinvoimaisuus lisääntyy 15 minuutin istumista seuranneen puolen tunnin kävelyn jälkeen.

Edellä oleva on sanatarkka lainaus Vihreät puolueen Vihreä Lanka -lehdestä.

En ole vihreä. Olen perusvihreä, ja siksi asun ympärivuotisesti keskellä korpea ja järven rannalla. Käytän siis ”lähiviheralueita vähintään viisi tuntia kuukaudessa tai liikun yli kaksi kertaa kuukaudessa luonnossa kaupungin ulkopuolella”.

Mielestäni esim. Helsingissä Kallion kaupunginosassa asuvien vihreiden suurin ongelma on melko täydellinen vieraantuminen luonnosta. Se taas johtuu siitä, että tänne Impivaaraan ei pääse ratikalla.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000