Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubbin väärinkäytökset laajamittaisia ja jatkuvia

Perussuomalainen -lehden haltuunsa saamat tiedot osoittavat, että ministeriön virkakuntaan kuuluvien avustajien käyttö on ministeri Alexander Stubbin kampanjoinnissa ollut laajamittaista ja jatkuvaa. Stubbin avustajat matkustivat Stubbin rinnalla päivin  ja öin, arkisin ja viikonloppuisin. He olivat läsnä vaalivideoita kuvattaessa, vaalikonetta täytettäessä, kokoomuksen kampanjaristeilyllä, sunnuntaipäivän maalaismarkkinoilla, vaalikeskusteluissa ja -grilleissä. Kulut laitettiin veronmaksajien piikkiin!

Julkisoikeuden emeritusprofessori Teuvo Pohjolainen muistutti äskettäin Ylen haastattelussa, että ministerin avustajia tai ministeriön virkamiehiä ei missään tapauksessa saa käyttää kampanjan tukena.

Edellä oleva perustuu Perussuomalainen-lehden uutiseen, joka kokonaisuudessaan on luettavissa täällä www.perussuomalaiset.fi

Jos saman minkä nyt Stubb teki, olisi tehnyt perussuomalaisten Takahikiän varavaltuutettu, niin asiaa revittäisiin mediassa. Soinin kintereillä juoksisi sopulilauman verran toimittajia. Nyt media on kuin kusi sukassa. Missä ovat nyt ”palkitut ja asioita tutkivat” journalistit?

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina Facebookin ja Twitterin painikkeita.

www.reijotossavainen.net

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000