Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Stubbin kirje kokoomuslaisille (ja kaikille muillekin)

Alexander Stubb lähtee kisaamaan kokoomuksen puheenjohtajuudesta ja samalla Suomen tasavallan pääministerin paikasta. Sen vuoksi hän julkaisi kokoomuslaisille kirjeen, josta seuraavassa otteita:

”Suomessa on tapahtumassa henkinen muutos, joka on johtanut perinteisten auktoriteettien kyseenalaistamiseen.”

Todellakin, näin on tapahtunut. Kokoomus on unohtanut perinteiset auktoriteettinsa, perinteiset arvonsa KOTI – USKONTO – ISÄNMAA. En juurikaan liioittele jos totean, että nämä hyvät perusarvot on vedetty Brysselissä vessanpöntöstä alas. Yhtenä vetäjänä on ollut A. Stubb.

”Kokoomuksen kenttä on Suomen vahvin. Osaamista ja energiaa riittää enemmän kuin muilla yhteensä.”

A. Stubbin itsetunto ja luulo omasta ja puolueensa erinomaisuudesta on niin vahva, että mopo ei ainoastaan keuli vaan lähtee vapaaseen lentoon.

”Kokoomusta ei puolueena johdeta käskyttämällä vaan keskustelemalla. Viisaus ei asu voimassa. Kokoomuksen johtajan tulee olla joukkojensa keskellä. Kuuntelemassa ja puhumassa, etsimässä ja näyttämässä Suomelle suuntaa.”

Kokoomuksen puoluekokous päätti, että pakkoruotsista on luovuttava ja siirryttävä vapaaseen kielivalintaan. Se ei ollut puoluejohdolle mieleen. Siksi sitä ei ole noudatettu.

Galluppien mukaan Stubb on kansalaisten suosikki kokoomuksen ja maan johtoon. En usko kuitenkaan Stubbin valintaan, sillä hänellä ei ole riittävää kannatusta niihen henkilöiden keskuudessa, jotka tuntevat Stubbin lähemmin.

A. Stubb on median luoma kiiltokuva. Sisältö ei kuitenkaan vastaa ulkoista kuvaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000