Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Sote/maakuntauudistus erittäin merkittävä

5 kommenttia

Soteuudistuksen nimen alla tehty hallintouudistus on suurin sitten maan itsenäistymisen, sillä sosiaali- ja terveyspuolen uudistusten ohella kyse on monista muista erittäin merkittävistä asioista. Media ja siksi myös suuri yleisökään ei ole vielä huomannut, että erillisiä hallintohimmeleitä poistuu uudistuksen myötä todella paljon.

Nyt soten ohella lähes kaikki kuntien ja valtion välillä olevat ylikunnalliset hallinto-organisaatiot keskitetään yhden demokraattisesti hallitun organisaation, itsehallintoalueen eli maakunnan tasolle. Toisin sanoen demokratia lisääntyy hallinnon ja muu käytännön toiminnan tehostumisen ohella. Ja sehän on erinomainen asia!

Maakunnille siirtyvät nykyiset maakuntaliittojen monet tehtävät ja toisen asteen ammatillinen koulutus. Lisäksi maakunnille siirtyvät valtion hallinnon puolelta suurelta osin myös ELY-keskusten tehtävät. ELY on lyhennys sanoista elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Sanakolmikko kuvaa hyvin viraston laajaa tehtäväkenttää.

Viime vaalikaudella olin kansanedustajana muodostamassa perussuomalaisten kantaa nyt tehtyyn uudistukseen. Nyt voimme olla erittäin tyytyväisiä, sillä ratkaisu on silloin muotoiltujen näkemyksiemme mukainen.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Bertil
#1

Rakennemuutosta pukkaa… Ehkä siinä säästetään jopa satoja miljoonia jotka sitten voidaan työntää tähän järjettömään pakolaisten elättämiseen. Tuskin edes riittää siihen. Lisää loisia kun tulee jatkuvalla syötöllä. Täysiä VELLIHOUSUJA koko hallitus, kun RAJAT PITÄISI SULKEA! Tämä pelleily maksaa hunajaa ja lisänä saamme hitonmoisen PYSYVÄN ongelman sopeutumattomista rauhanuskonnon edustajista!!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vellihousut
Vihainen
#5

Sote on Kokoomuksen-Kepun sanelema uusi hallintohimmeli, jossa meidän veronmaksajien rahat ottaa lopulta ulkomaille amerikkalainen pääomasijoittaja riskittömästi. Samalla synnytetään kotimaassa miljonäärejä kun firmoja omistavat ja pulskalääkärit avittavat ulkomaisia sijoitusyhtiöitä sopivasti. – Kannattamattomat potilaat alennetulla palvelutasolla hoitaa jos hoitaa hyvätekeväisyyttä harrastava ”kolmas” sektori.

Siinä teille Sote! Missä näiden rosvojen isänmaallinen mieli on? Ei missään kun jaossa on 20 miljardia. – Olemmeko me suomalaiset tavalliset ihmiset siis hölmöjä????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Meitsi
#2

Aivan Berttil, kansa nukkuu, poliitikot antaa kaiken skeidan tapahtua. Eurooppa on valloitettu ilman aseita. Tämä on törkeä rikos eurooppalaisia ihmisiä vastaan. Minä muutan jonnekin mahdollisimman kauas missä ei muslimit riehu. Täällä ei ole tulevaisuutta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaahas
#3

Demoraattisesti hallittu organisaatio ? Poliittisesti valittu edustajisto ei tarkoita suurempaa ammattitaitoa kuin asiantuntijoiden johtama. Yleensä päinvastoin. Jos poliitikot alkavat mikromanageroida voidaan olla pahassa pulassa. Silloin sinullakin voi olla aika lähteä Kanarialle kakkoskotiisi puolustamaan köyhää kansaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suomi uhriutuu
#4

Oikeasti muita puolueita ei ole hoitamaan tätä asiaa kuin SSS. Oppositio on niitä, jotka halaavat tulijat ja ovat rajalla toivottamassa kaikki tervetulleiksi

On muuten aikas kumma juttu kun 80% (noin) vastustaa maahantulvivien sisäänottamista mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu!
Miksi viivytellään ja annetaan ongelmien paisua? Luulisi siinä hallituksen kannatuksen laskevan. Ainakin kansa muistaa kenen toimesta rajoja ei suljettu

Jos meillä olisi tuo entinen kiintiömäärä 750, isompia ongelmia ei olisi. Heidät me pystymme vielä jotenkin hoitelemaan ja ovatpahan ainakin aitoja pakolaisia jotka kaiken lisäksi saamme itse valita.
Tuosta 750 määrästä aikanaan väännettiin kovasti kättä että oliko meillä silloin siihen varaa.

Nyt meillä on anonyymeinä ilman papereita syksyn aikana tulleita jo 35000 ja lisää tulee joka päivä. Tämä on vasta jäävuoren huippu ja kohta alkaa päivittäiset tuhannet vyörymään maahamme.
1 tulija = 4 tulijaa kun perheenyhdistämiset alkavat.

RAJAT HETI KIINNI !!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000