Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

SDP:n vaalikampanja verrattavissa rikolliseen toimintaa

Aamukahvini meni väärään kurkkuun, kun luin punavihreiden pää-äänenkannattajasta Helsingin Sanomista pääkirjoitustoimittaja Juha Akkasen (sdp) sepustuksen. Hän väitti joko typeryyttään tai sitten täysin tarkoitushakuisesti, että irtisanomiskiistassa on kyse vain ja ainoastaan Petteri Orpon ja Juha Sipilän kisailusta yrittäjien äänistä.

Toisen kerran kahvini läikähti, kun huomasin, että JHL:n lakon vuoksi lapset ja vanhukset jäävät ruokaa vaille. Mielestäni edesvastuuttomuus on silloin verrattavissa jo rikolliseen toimintaan. Varsinkin siitä syystä, että JHL:n jäsenet ovat usein kuntien ja valtion palveluksessa, joten irtisanomissuojan muutos ei käytännössä mitenkään koske heitä.

Työoikeuden asiantuntijoiden mielestä hallituksen suunnittelemat muutokset ovat vaikutuksiltaan erittäin vähäiset.

Myös demokratian pelisäännöt halutaan romuttaa. Ay-pomot unohtavat, että Suomen perustuslain mukaan lainsäädäntävalta kuuluu eduskunnalle ja lakeja valmistelevalle hallitukselle.

Siksi on sanottu, että nyt ammutaan hyttystä tykillä. Minusta sekin on liian lievä ilmaisu.

Lakkoilun syy on hyvin raadollinen ja selkeä. Demarit käyvät poikkeuksellisen rajua vaalikampanjaa demarivetoisten ammattiliittojen tuella. Edesvastuuttomat keinot on otettu käyttöön, kun perinteiset politiikan tekotavat eivät ole purreet.

Vastenmielisyyttäni lakkoilua kohtaan lisää sekin tosiasia, että ammattiliittojen jäsenkunnasta suurin osa on muita kuin demareita. He saavat kuitenkin toimia demareiden vaalikampanjan maksajina ja apureina.

Lisäksi varmuuden vuoksi totean, että poliittiset lakot ja normaali ay-liikkeen työ parempien työ- ja palkkaehtojen puolesta ovat kaksi täysin eri asiaa. Jälkimmäinen on tärkeä ja täysin hyväksyttävä osa demokraattista yhteiskuntaa.

……..
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Demarit + ay-liike = menneen maailman edustajia.

Jos demarit voittavat ensi keväänä, niin Suomi vajoaa pohjamutiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Punaiset olisi pitänyt laitaa kuriin 100 V sitten Suomen itsenäistyttyä!!!
Nämä saatanan maanpetturit ja Venäjän Trollit silloin armahdettiin ja tulos on tämä !

Eu Trollit olisi pitänyt myös laitaa kuriin jo yli 20 v. sitten !

Suomessa lähes kaikki puolueet ja politikot on jonkin sortin perseen nuolijoita,Suurinosa tietenkin Brysselin

Miksi tähän maahan ei tule puoluetta joka kannatttaa itsenäistä Suomea joka ei nuole kenekään persettä eikä Hauku naapureita vaan keskitty oman maan talouden hoitoon ja velkojen maksuun ja Rauhaan… Persut on lähimpänä tällaista puoluetta ,mutta kuitenkin aika kaukana…puolueeseen on pesiytynyt kommunisteja ja muuta sekalaista seurakuntaa…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#4

Kyllä nimenomaan itsenäisen Suomen liikettä tarvitaan. Tätä henkeä pitää vaan alkaa nostamaan ja asiaan eteen
tehdä työtä progressiivisesti. Suomalaisten esi-isät on maksaneet sodissa liian ison hinnan, että luovuttaisimme nyt itsenäisyyden, kenellekkään oikeastaan minkään pakon edessä. -Ja oikeastaan vielä vähemmän tälläisten taloudellisten pakotteiden edessä(mitä EU edustaa). Suomessa on varmasti kannattajia tämä teeman ympärillä, mutta eiköhän me nimen omaan tarvita lisää siitä ruohon juuri tason työtä, että tämä alkaisi nousemaan isoksi teemaksi Suomessa. Eusta eroaminen voisi tuoda taloudellisia ongelmia, mutta itsenäisyys on tätä arvokkaampi asia. Lisäksi Suomella on pidemmällä aikavälillä kaikki mahdollisuudet saada saada talous ja kaikki kuntoon. Jo nyt tosin olisi järkevää alkaa suuntaamaan kaupaaa enemmän muuallakkin kun EU:n, Kiinan jne. Suomi on niin pieni talous, että pystyy vielä hankimaan rahansa muultakin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Duunari kiroaa lakkoilun
#2

Tilipäivänä nuo duunarit kiroavat Antti Rinteen ja sdpeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000