Perussuomalaiset

Tanja Hartonen

Ammattiliitot omien tukena ja takana?

Tehy. Poliittisesti sitoutumaton liitto. Kannattaa tasa-arvoa ja on syrjintää vastaan.

Tänään Tehyn valtuustossa perussuomalaisten tehyläisten Perusasioiden puolesta- ryhmän esitykset äänestettiin nurin. Oli kirjallisella sopimuksella sovittu meille 2 varsinaista ja 4 varapaikkaa STTK:n edustajistoon, johon ryhmämme olisi nimennyt varsinaisiksi minut ja Markuksen, niin kaikki puolueet olivat tehneet vaalirenkaan meitä vastaan ja syrjivät meitä poliittisesti uusina toimijoina ja äänestivät paikoista pois. Ne oli sopimuksella meille sovittu, eikä ollut kuin kahdesta paikasta kyse/19 paikkaa. Emme saaneet edes vara paikkoja, vaikka on kesäkuussa allekirjoitettu sopimus.

Tämä on poliittista syrjintää ja törkeää ammattiliitto Tehyltä, joka yrittää pitää kaikkien hoitajien puolta, mutta perussuomalaiset ulos luottamustoimista Tehyssä. Tämä ei tietenkään ollut henkilökohtaista, mutta pidin merkittävänä asiana saada Tehyn valtuuston 1.varana STTK :n edustajistoon paikan, joka piti tänään sinetöidä. Perussuomalaiset hoitajat savustettiin ulos sopimuksen vastaisesti. Meitä olisi ekaa kertaa päässyt 2 varsinaiselle ja 4 varapaikalle. Olimme omassa ryhmässä jo nimenneet paikat. Toisin kävi.

Tehykö ajaa kaikkien hoitajien asiaa ja voiko allekirjoituksiin luottaa. Mä olen aivan järkyttynyt. Politiikka puhuu myös Tehyssä. Oikeastaan en tiedä olenko sanaton, vihainen vai mitä pitäisi ajatella. Minä olen aina puolustanut hoitajia ja hoitanut työni hyvin. Olen ajatellut ayaktiivina, että haluan vaikuttaa hoitajien asioihin. En ole ennen ymmärtänyt, että ammattiliitossa onkin tälläistä toimintaa. Kun lähdin Tehyn valtuustovaaleihin, sain ensimakua. Nyt tuli loppusilaus. Eilen olin vielä Tehyn koulutuksessa, missä kehuttiin toimintaa ja miten mukavaa meillä onkaan. #kylläminäniinmielenipahoitin

Tekstin aiheet:

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja