Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

PS ei halua kannattaa kokoomuksen vaalivankkureita

Parisen viikkoa sitten A. Stubb ilmoitti kokoomuksen puoluevaltuuskunnan kokouksessa, että ”tämän vaalikauden tärkeät asiat on hoidettu”. Minusta se oli lähinnä hirtehishuumoria, sillä tärkeimmät hankkeet kuten esim. kuntauudistus ja soteuudistus ovat joko ns. vaiheessa tai täysin tyrmättyinä.

Stubb ilmoitti samalla, että hän ja kokoomus keskittyy nyt vaalikampanjointiin. Tämäkin on lähinnä hirtehishuumoria, sillä maa on historiansa pahimmassa lamassa. Nyt olisi tekojen aika.

Osana vaalikampanjaa/julkikuvan kiillotusta Stubb kutsui koolle talousviisaita. Heille kerrottiin ”yllättävä tieto”, että tämä on ongelmissa. Ehkäpä Stubb ei sitä pointtia varmaksi tiennyt, joten nyt hän halusi huhuille vahvistuksen…

Perussuomalaiset eivät menneet Stubbin vaalitilaisuuteen. Nyt ei ole mitään syytä ”pelleillä”, sillä Suomen ja suomalaisuuden puolustaminen on nyt jos koskaan ihan oikeasti tarpeen. Siksi perussuomalaiset jättää välikysymyksen, jotta tähän maahan saataisiin toimintakykyinen ja asioihin vakavasti suhtautuva hallitus.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000