Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Perussuomalaiset on keskustalainen puolue

Perussuomalaisten voimakas rynnistys maamme suurten puolueiden joukkoon oli monille suorastaan järkytys. Media kertoi mielellään, että jotkut aikoivat jopa muuttaa ulkomaille, koska maahamme oli syntynyt niin vahva äärioikeistolainen liike, jossa vähintään joka toinen oli rasisti tai fasisti! Siksi heitä pitää paheksua joka tilanteessa.

Tuota mielikuvaa eräät tahot haluavat mielellään ylläpitää edelleenkin. Me perussuomalaiset olemme koko ajan tienneet, että totuus on täysin toinen. Nyt se on saanut jokseenkin yksiselitteisen vahvistuksen. Perussuomalaiset on maamme puolueista kaikkein keskustalaisin puolue, jopa keskustalaisempi kuin puolue nimeltään Keskusta!

Perussuomalaiset on myös työväenpuolue, sillä 61 % puolueen kannattajista katsoo kuuluvansa työväenluokkaan. Siis enemmän kuin minkään muun puolueen kannattajat.

Tutkimus kertoo senkin tunnetun tosiasian, että kokoomuslaiset arvioivat olevansa oikeistolaisia, ja 61 % heistä katsoo kuuluvansa ylempään keskiluokkaan. Kepulaiset asemoituvat pääosin perussuomalaisten ja kokoomuslaisten väliin.

 

Vihreiden osalta tulos saattaa joillekin olla yllätys, mutta ei minulle. Vihreissä on nimittäin vasemmistoliiton jälkeen toiseksi eniten tosivasemmistolaisia. Siis enemmän kuin demareista.

Ylläolevat tiedot selviävät TNS-Gallupin Maaseudun Tulevaisuus lehdelle joulukuussa tekemästä kyselystä. http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/suomalaiset-poliittisesti-oikealle-kallellaan-1.78264

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000