Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Ministerit eivät hallitse hallittaviaan

Tiistaina julkisuuteen vuoti ulkoministeriön tulevaisuuskatsaus ”Suomen asema, turvallisuus ja hyvinvointi monimutkaistuvassa maailmassa”. Myös puolustusta selvittävän parlamentaarisen työryhmän raportti vuoti julkisuuteen ennen tiedotustilaisuutta.

Nyt näyttää vahvasti siltä, että hommat eivät pelitä niinkuin pitäisi. Vanhan sanonnan mukaisesti häntä heiluttaa koiraa.

Virkamiesten tehtävänä on valmistella asioita ministerin antamien ohjeiden mukaisesti. Myös niistä tiedottamisen pitää tapahtua sovitulla tavalla.

Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut, sillä virkamiehet ovat ottaneet ohjat käsiinsä. Vuotamalla asioita julkisuuteen halutaan vaikuttaa yleiseen keskusteluun ja sitä kautta yleiseen mielipiteeseen ja myöhemmin päätöksentekoon.

Tapahtumat kertovat myös siitä, että asiat eivät ole ministereiden hanskassa. Samalla tapahtumat kertovat myös laajemmasta ongelmasta. Siitä, että Suomen tasavallan hallitus on toimintakyvytön.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nato kiimassahan on rkp
#1

Kyllä niitä virkamiehiä aina joku taustalla hallitsee, ja tämän UM virkamiehen nimestä päätellen rkp …

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

Virkamiehet/-naiset valmistelevat tosiasioiden pohjalta suuntaviittoja talouspohjalta,ei välttämättä omien mieltymyksiensä mukaisesti mutta jotka sitten yhdessä päättävät demokraattisesti – he ovat niitä jotka sinne ovat vaaleissa valittu : Ei virkamiehet !

Voi olla niitä heiluttajia molemminpuolin – yhdessä tai erikseen – mutta todellinen päättäjä on itsenäinen joka tekee omia itsenäisiä valintoja minkä katsoo parhaakseen yhteiskunnallisesti huomioiden kokonaisuuden. Äänestäjiään unohtamatta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Harri Lång
#3

Eiköhän tämä ilmaise sen, ettei virkamiehet(kään) luota johtajiensa päätöksen tekokykyyn.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pena
Hämmentynyt
#4

Kun ahkerasti seuraa maailman poliittisia kommentaattoreita ymmärtää, että maailmantalous on menossa kohti maailmanlaajuista talouskaaosta. Virkamiehet sen näkevät, mutta ministerit eivät uskalla suorasanaisesti kertoa sitä kansalle ja toisaalta poliittisen ideologian totaalinen omaksuminen ei anna tilaa tosiasioden ymmärtämiseen. Olemme menossa Leinin kuvaamaan maailmanlaajuiseen vallankumoukseen, jonka jälkeen pieni väkivaltaa ihannoiva kommunistinen eliitti kaappaa vallan. Uskovat kutsuvat tätä antikristukseksi ja vääräksi profeetaksi. Jumala on säätänyt, että laittomuus saa vallan ja Hän on lähettnyt väkevän eksytyksen 2 Tess 2:9

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000