Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Mikä on seuraava "tasa-arvokysymys"?

Toimittajat ja sosiaaliseen mediaan kirjoittavat ovat päristäneet rumpujaan, koska heidän mielestä perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvonen ”on joutunut painostuksen kohteeksi”.
Olen tyytyväinen, että näin ei ole tapahtunut. Toki meillä toivottiin, että kansanedustajat toimisivat puolueohjelman mukaisesti. Eduskuntaryhmässä meillä on kuitenkin tapana, että jos on eri mieltä, niin siitä pitää ilmoittaa etukäteen, ja sen jälkeen pulinat pois. Niin meneteltiin tässäkin tapauksessa.
Kaikille siis tiedoksi, että perussuomalaisten eduskuntaryhmän sisällä asiasta ei ole noussut myrskyä eikä sitä tule nousemaan.
Sen sijaan esim. demareiden sisällä painostus on ollut rajua. Siksi kaksi kansanedustajaa oli poissa istunnosta, jossa asiasta päätettiin. Myös kepun ja kokoomuksen sisällä painostus on ollut rajua, ja muutaman selkäranka ei sitä kestänyt.
Samalla havaitsimme, että median taso on laskenut sosiaalisen median tasolle. Sopulilauman tavoin toimittajat rummuttivat toisen näkemyksen puolesta.
Toimittajien ammattitaidon olennainen osa on objektiivinen suhtautuminen. Nyt se unohtui tämänkin asian osalta. Erityisesti HS-Pravdan yksipuolisuus on ollut silmiinpistävää.
Mikä on seuraava askel ”tasa-arvon” tiellä. Onko se moniavioisuus? Onko se eläimiin sekaantumisen kriminalisoinnin poistaminen? Molemmille asioille näyttää löytyvän kannattajia punavihreiden taholta.
Tämä maa on historiansa pahimman laman keskellä. Siksi meillä on yli 300.000 työtöntä. Toivottavasti Stubb ja homoliittojen kannattajat keskittyvät nyt näihin asioihin.
Stubbin osalta se lienee turha toive. Hän keskittyy vaalikampanjaan eli kokoomuksen rikki menneen julkikuvan kiillottamiseen. Huomasin eilen, että Stubb yrittää ”uusiutua”. Puhetyyli ja muukin esiintyminen on täysin toinen kuin ensimmäistä selfiekuvaa otettaessa viime kesänä. Nyt hän yrittää esiintyä vastuullisena valtiomiehenä, sillä ”sirkuspellen” roolia kansa ei hyväksynyt.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
terve järki
Tyytyväinen
#1

Laitetaan pakkoruotsialoitteen käsittelyssä Stubb ja co vastaamaan kysymykseen kumpi on heille tärkkeämpää, homojen vai kaikkien suomalaisten lasten tasaarvo eli kielivapaus!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ihanitte
Tyytyväinen
#2

No, vaikka lähtökohtaisesti omien arvojeni näen myötäilevän PS:n linjauksia, olisi liene tässä tapauksessa ollut PS:lta viisasta olla lähtemättä enää tähän neutraali-, ym. YLE – ja hallitus -rummutukseen, vaan alkaa todella kääntämään asioita aina näihin ikäviin (6)4-pack -aikaansaannoksiin. Tämäjuttuhan nyt ulkoistuu kirkolle… tosin Mäkinen on hopearahansa saanut, ettei verotusoikeus lähde.

Olisikohan nyt ennen vaaleja keskityttävä talouspolitiikkaan, vajobudjetti ei hyvältä näyttänyt.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Harri Lång
Utelias
#3

Otsikko
”Vihreät nuoret ajaa kolmannen sukupuolen tunnustamista”
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014113018879735_uu.shtml

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000