Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kuka petti sisaret ja veljet? Kuka on Juudas? Kuka luuseri?

4 kommenttia

”Ajatus siitä, että loikkaisin perustamastani puolueesta on mieletön. Se oli Juudas, en minä, joka meni ja hirtti itsensä. Kolmellakymmenellä hopearahalla, jotka kavaltaja sai, ostettiin savenvalajan pelto muukalaisten hautausmaaksi.”


”Perussuomalaisten puoluekokous kuumentaa tunteita jo siinä määrin, että järjen valo jättää herkimmät. Pidän loikkareita luusereina.”


Näin kirjoitti plokissaan Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini ennen Perussuomalaisten puoluekokousta.

Minua tällaiset puheet ihmetyttivät. Vielä enemmän ne ihmetyttivät, suorastaan järkyttivät puoluekokouksen jälkeen. Timo Soini opetuslapsineen teki sen, mistä hän vahvasti ilmaisten varoitti.

He eivät hyväksyneet täysin demokraattisten pelisääntöjen mukaan käytyä puoluekokousta. Tunteet kuumenivat siinä määrin, että Soinin sanoin ”järjen valo jätti herkimmät. Heistä tuli luusereita”.


Henkilökohtaisesti olen kokenut ja koen edelleen Timo Soinin ja kumppaneiden äärimmäisen takinkäännön äärimmäisen ikävänä ja tuomittavana asiana. Olen pitänyt rehellisyyttä suomalaisten parhaana puolena. Näin rehellisyyttä erityisesti perussuomalaisten toiminnassa. Siksi lähdin mukaan perussuomalaisten toimintaan.

Sitten kaikki muuttui. Juudaksia löytyi omasta puolueesta. Juudaksia, joille oma henkilökohtainen hillotolppa oli tärkeintä. Hopearahoja ei ollut tarjolla, sen sijaan tarjolla oli mustan auton takapenkki.

”Terholle on tehty pelisäännöt selviksi”, sanoi Petteri Orpo Ylen haastattelussa. Selkosuomeksi se tarkoittaa, että ”saatte istua siellä mustan auton takapenkillä, kunhan olette kiltisti samaa mieltä kuin me.”

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Soini perusti alamaistensa kanssa sen kuuluisan takiaispuolueen.
Mutta tässä selvisi yksi tärkeä asia nimittäin hallitusohjelma ja sen kirjaukset Soini ei vaadi PS:n hallitusohjelman noudattamista niin tarkasti kuin Halla-aho olisi vaatinut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

muutama kommentti
#2

Se on hassua kuinka sokea voi olla kun uskoo johonkin – liikaa. Vaikea uskoa, että 2/3 puolueen edustajista oli ennen puoluekokousta rehellisiä ja nyt epärehellisiä. Jos et nähnyt todellisuutta silloin, miksi näkisit sen nyt yhtään paremmin ? Vanha eliitti on kuollut – eläköön uusi eliitti !

Samalla kun kannattaisi nyt hieman rauhoittua voisi lukea vaikkapa somesta ja sen uskottavuuden nakertumisesta : https://yle.fi/uutiset/3-9673390 –

Olisko kuitenkin parempi pysyä journalismissa, eikä some kampanjoissa ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peter Björk...
#4

Ihminen on taitava sulautumaan, teeskentelemään kuin kameleontti. Jossain vaiheessa menee kuitenkin puihin aina, epäaidolla. Nyt meni heillä…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
#3

Soini jää Suomen historiaan suurimpana petturina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000