Perussuomalaiset

Vesa-Matti Junnila

Vallankaappaus?

2 kommenttia

Puolueemme on kuulemma kaapattu. 

Kaappaajina toimivat puolueen jäsenet, ja puolue onkin nyt jäsentensä valitseman johdon hallitsema. Loikkarit puhuvat kuinka puolueen johtoon juntattiin vääriä henkilöitä. 

Todellisuudessa Halla-aholla ja Huhtasaarella on ollut facebookissa kannattajiensa ylläpitämät tukiryhmät. Samanlainen tukiryhmä oli Jarmo Kedolla jolla oli myös mittava kampanja muutenkin. Minäkin tuin Jarmoa; ei kyllä tullut pieneen mieleenkään erota puolueesta kun ei häntä valittu.

Sampo Terholla oli toisenlainen kampanja. Satakunnan piirikokouksessa puhui eräs satakuntalainen mieskansanedustaja palavasti siitä kuinka Halla-ahon kanssa ei tule kokoomus eikä Keskusta tekemään yhteistyötä. Kuinka hallitukseen astuu tilalle RKP ja KD. Kuinka rajat aukeavat ja maahan tulee ennennäkemätön vyöry turvapaikanhakijoita. Samoin demokraatti oli saanut haastattelun jossa kerrottiin kuinka Halla-ahon valinta tuhoaa koko Suomen. 

Olen liittynyt Perussuomalaiset puolueeseen siksi, että meillä sai ajatella itse. Tai nyt taas saa, koska takinkääntäjät ovat poistuneet. Sai… Ei saanut enää 2015 ajatella itse, koska hallitusyhteistyö vaati että Kreikka saa rahansa Eurooppalaisesta rahastosta ettei Saksan ja Ranskan riskipankit menetä sijoituksiaan. Ei saanut ajatella itse, koska hallintarekisteri omaisuuden piilottamiseksi on hyvä asia Sipilän kaltaisille bisnesmiehille jotka kuppaavat verorahoja. Ei saanut ajatella itse, koska Ruotsissa isot taksiyhtiöt tiesivät jo 2012 että Suomen markkinat avautuvat kansainväliselle toiminnalle jossa maksetaan verot ulkomaille. Eikä saanut ajatella itse ellei nähnyt mitään väärää siinä että kaksi aikuista jakavat yhteisen vuoteen omasta tahdostaan.

Perussuomalaiset on protestipuolue. Itselleni ainakin. Puolue jossa saa ajatella itse. Puolue jossa päätetään itse henkilökohtaisesti mielipide jokaiseen asiaan. Puolue jossa saa olla eriävää mieltä. Kun tällaisen puolueen jäsenistölle tullaan kertomaan ketä PITÄÄ äänestää; ja kun näyttäydytään kansanedustajan ominaisuudessa pikkuisen tavallista jäsentä parempana päättäjänä ja kerrotaan ikäänkuin ylempää että nyt et saakaan itse päättää vaan kuuntelet minua niin en pidä ihmeenä että Halla-aho otti murskavoiton. 

Minut ja useimmat tuttuni vakuutti sekä kansanedustaja Ari Jalosen puhe että Kaj Turusen haastattelu demokraatissa siitä että Halla-ahon äänestäminen on enemmän itseajattelemista kuin Terhon. En anna Kokoomuksen tai Keskustan vaikuttaa siihen että kenet valitsemme puheenjohtajaksemme. Ainoana hyvänä puolena näen että kun nyt on heikko ja helposti takkinsa kääntävä aines tullut esiin niin 2019 ovat valinnat helpompia.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Iloinen
#1

Hieno kirjoitus.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Timo
Hämmentynyt
#2

Kaikenkaikkiaan erikoinen lopputulos, vaikka loppua ei vielä ole nähty.
Käsittelemättä on paljon asioita, käytännön pesäjako on tekemättä, riitaa tulee olemaan vielä rahasta ja muusta.
Soinin ja muiden grande takinkääntö osoitti mikä puolue perussuomalaiset oli. Pelkkää puhetta, valhetta ja vedätystä, enkä ihan rehellisesti sanoen usko kummaankaan, sinisten tai persujen, olevan mitään muuta. Suurimmalle osalle äänestäjistä luottamus on mennyt kumpaankin, isolle osalle jopa politiikkaan.
Kreikan tukipaketit, sote tai joku muu ei erkaannuta kansalaisia politiikasta niin kuin persujen jakaantuminen, valheiden ja vain valtataisteluun keskittyminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000