Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Kevan johtoon poliittinen nimitys vailla vertaa!

Tasavallassa kohistiin, kun media otti hampaisiinsa Kevan toimitusjohtaja Merja Ailuksen. Ennen pitkää ”julkisuuden luoma paine” oli niin kova, että Ailukselle osoitettiin ovea.

Olisi luullut, että Kevan luottamushenkilöjohto olisi ottanut opikseen, mutta kun ei! Nyt Kevan hallitus ehdottaa toimitusjohtajaksi Jukka Männistöä (kok.). Hän on kansanedustaja Lasse Männistön (kok.) isä.

Napanuora päätöksenteossa on lyhyt, sillä Lasse Männistö ja Kevan hallituksen puheenjohtaja Laura Räty(kok.) ovat keskenään hyviä ystäviä.

Tämän sopan pohjalta löytyy kuitenkin varsinainen ihmettelyn aihe. Jukka Männistön asiantuntemus rahoitusasioissa on olematon. Mutta sillä ei tällä kertaa ollut mitään merkitystä…

Hakijoina oli sentään henkilöitä, jotka olisivat olleet todella päteviä Kevan toimitusjohtajaksi, kuten esimerkiksi Pentti Pikkarainen  ja Pasi Holm.  Kaikkiaan hakijoita oli 48.

Jos haluat, että muutkin lukevat blogin, niin paina allaolevia Facebookin ja Twitterin painikkeita.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000