Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Jätevesiasetus on täysin järjetön - siksi kumottava!

Eilen eduskunnan kyselytunnilla perussuomalaiset nostivat tikun nokkaan nykyisen jätevesiasetuksen. Tosin kun päivän lehtiä, esim. HS-Pravdaa lukee, niin kyseessä olikin kepu. Lehti siis täysin tarkoituksella käänsi asian päälaelleen.

Jätevesiasetus on kepulaisten johtaman hallituksen ja kepulaisen ympäristöministerin aikaansaannos. Kun sen järjettömyys myöhemmin huomattiin, niin kepulainen ympäristöministeri ei korjannut selviä ylilyöntejä.

Kansalaiset korjasivat ylilyönnit omalla tavallaan. Kepu kärsi viime eduskuntavaaleissa rajun vaalitappion, jonka yhtenä pontimena oli jätevesiasetus ja toisena yhtä keskeisenä kepulaisen vallankäytön rappio.

Nyt siis perussuomalaiset ovat lähteneet toden teolla vaatimaan jätevesiasetuksen kumoamista. Tilanne on otollinen, sillä nykyinen ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen on aiemmin arvioinut, että ”jätevesiasetusta ei koskaan olisi pitänyt säätää, sillä se on maalaisjärjen vastainen”.

Nyt eduskunnan kyselytunnilla untuvikkoministeri kaarteli ja kierteli, kun perussuomalaiset kysyivät, että ”pidättekö sananne, ja kumoatte nykyisen jätevesiasetuksen”. Selkeää vastausta ei tullut, vaan ”tarvitaan selvittelyjä” itsestään selvän asian osalta.

Kansalaisten keskuudessa on runsaasti epätietoisuutta jätevesiasetuksen suhteen. Se ei ole ihmekään, sillä myös ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen oli tietämätön asetuksen sisällöstä.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000