Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Järki käteen? Ihanko totta? Miksi?

Eilen ja tänään olemme seuranneet poliittista teatteria. Tyylilajina on ollut tragikomiikka. Tässä näyte:

”Kotihoidontuen pakkokiintiöinti olisi vienyt perheiltä nykyisen vapauden päättää lapsenhoitoon liittyvistä asioista, lisännyt perheiden köyhyyttä ja tuonut lisää työttömiä, vaikka meillä on jo ennestään satoja tuhansia työttömiä. ”


Näin kirjoittaa Satu Taavitsainen Uuden Suomen puheenvuorossa. Hän on demareiden Kaakkois-Suomen piirijärjestön pj. ja kansanedustajaehdokas.

Hän kirjoittaa asiaa. Jokainen sana on totta.

Miksi minä sitten murehdin? Siksi, että demaripolitiikkojen uskottavuuden viimeisetkin rippeet hävisivät taivaan tuuliin, kuten vappupuhujan sanat Hakaniemen torilla.

Eduskunnassa olen seurannut asian edistymistä lähietäisyydeltä. Lukemattomia kertoja asiaa valmistelleet demariministerit ovat vakuuttaneet hankkeen erinomaisuutta. Taustakuorossa demareiden kansanedustajat ja muut puolueaktiivit ovat olleet liikuttavan yksimielisiä.

Nyt sitten kaikki on toisin. Ja vain siksi, että vaalit ovat lähellä. Ja siksi, että nyt ääntenkalastelussa ei oteta pienintäkään riskiä. Olihan suuri vaara, jopa todennäköistä, että demarit olisivat saaneet tästä itselleen samanlaisen painolastin kuin minkä kepulaiset saivat viime vaaleissa ns. paskalaista.

Vaalien jälkeen kaikki voi olla jälleen toisin.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

”lisännyt perheiden köyhyyttä ja tuonut lisää työttömiä, vaikka meillä on jo ennestään satoja tuhansia työttömiä. ”

Minun on vaikeaa uskoa tuohon Satu Taavitsaisen näkemykseen kotihoidon tuen jakamisvaihtoehdossa. Henkilökohtainen mielipiteeni on kyllä että perhe saisi itse päättää kuka lomailee. Taavitsaisen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000