Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Jalkaväkimiinat takaisin?

Jalkaväkimiinojen kieltäminen on yksi typerimmistä päätöksistä, jonka tasavallan hallitus ja eduskunta ovat viime vuosina toimeenpanneet. Ei pelkästään typerä päätös, vaan myös edesvastuuton, sillä päätöksen seurauksena maamme puolustuskyky vaarantui.

Nyt piti oikein hieraista silmiäni, kun luin nuorten kokoomuslaisten kannanoton. He vaativat jalkaväkimiinoja takaisin! Juuri äsken nuoret ja vanhemmat kokoomusedustajat eduskunnassa olivat niitä hävittämässä. Muistan hyvin, kuinka kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen korosti miinoista luopumisen tärkeyttä.

Perussuomalaiset ovat vastustaneet jalkaväkimiinoista luopumista. Ovathan miinat tehokas ja kustannuksiltaan edullinen tapa vaikeuttaa ja estää vihollisen maahantunkeutumista.

Muistan kuinka perussuomalaisten varoituksille miinoista luopumisen haitallisuudesta jopa naureskeltiin. Myös salin oikealla reunalla. Nyt näyttää siltä, että hymy on hyytynyt.

Valitettavasti vain kaikki miinat on räjäytetty taivaan tuuliin. Siksi kokoomusnuorten kannanotto juuri nyt on todella moraaliton.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000