Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Huhtasaari halutaan vaieta "kuoliaaksi". Koska persu.

Kuusi vuotta sitten oli Pekka Haavisto -ilmiö. Media kertoi kuinka suosittu hän oli ja teki aiheesta myönteisiä juttuja. Sen seurauksena Haaviston kannatus vain nousi. Nyt Haavisto-ilmiötä ei ole syntynyt, sillä kuplasta ovat ilmat pihalla.

Nyt media toimii päinvastaisesti. Koska persu.

Medioilla on erilaisia vaalikoneita. Kansa on vastannut niihin ahkerasti myös näissä vaaleissa, sillä ihan oikeasti halutaan verrata omia näkemyksiä ehdokkaiden näkemyksiin. Ei haluta jäädä median muodostaman yksipuolisen mielikuvan varaan.

Normaalisti vaalikoneiden vastauksista on tehty runsaasti juttuja. Nyt ei juurikaan, sillä vaalikoneiden antama tieto ei käy yksiin median luoman mielikuvan kanssa. Ei sovi kertoa, että Laura Huhtasaari on ylivoimainen ykkönen.

Peräti noin 40 prosenttia ajattelee asioista lähinnä samalla tavalla kuin Huhtasaari. Normaalisti tuollainen tieto olisi iso uutinen. Television punavihreä ajankohtaistoimitus raahaisi kameran eteen samanmielisiä päivystäviä dosentteja, jotka pohtisivat juurta jaksaen asian merkitystä.

Esimerkiksi Yle on hiirenhiljaa. Hesarissa vain Olli Pohjanpalo viittasi yhden jutun yhdessä virkkeessä ikäänkuin ohimennen toisen median tuloksiin, mutta silloinkin hän unohti täysin Hesarin oman vaalikoneen. Kiitokset kuitenkin Ollille kansalaisrohkeudesta.

Toimittajat ja mediat korostavat jatkuvasti omaa osaamistaan. Olen samaa mieltä, mikäli sillä tarkoitetaan yksipuolista vaikuttamista, tarkoitushakuista valejournalismia.

Onneksi on some. Siksi vaalitulos tulee ”yllättämään”. Niinistön vaalitulos on galluplukuja selvästi alempi ja Huhtasaaren ja Väyrysen gallupukuja selvästi korkeampi.

……..
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä media ja blogi saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


18 kommenttia
Green Fart
Iloinen
#1

Punavihreät mädättäjät sekä EU-trollit karsastavat persuja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Median inhokit julkaistu
Vihainen
#2

Laura Huhtaseen inhokkius on sen sijaan julkaistu näkyvästi joka mediassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hilkka Laikko, Velallisten Tuki ry / varapuheenjohtaja/ tiedottaja
Tyytyväinen
#6

Laura on sympaattinen ja haastaa Niinistön arassa asiassa eli siinä, miten meidän konkurssikypsistä pankeista 90 luvulla tehtiin EU kelpoisia, 8%:n vakavaraisia per 1.1.1995 mennessä, ryöstämällä yrittäjien omaisuuden. Kun SSP sopimuksen takia syyttöminä kaadettujen, elinkelpoisten ja vakavaraisten yritysten vaatimukset oikeusturvan palauttamisesta heille eivät laantuneet, päättivät Niinistö, Lipponen ja kumppanit, että yrittäjät pitää upottaa kuoliaiksia myymällä 55 000 yrittäjää ns, Arsenal kauppakirjalla 31.3.2000 kansainväliselle perintäyhtiöketjulle velkaorjiksi – lainvastaisesti. 90-luvulla Niinistö oli Perustuslakivaliokunnassa ja 2000 talouspoliittisessa ja lakimiehenä hänen pitää tuntea, että molemmissa käveltiin yli Ihmisoikeussopimuksen YK, että European Convention of Human Rights että Suomen lain .Osassa tapauksia voidaan nähdä, kun perintä edelleen jatkuu v. 2018 (26 vuotta!!!), että kyse on rikollisesta toiminnasta – Yhdysvalloissa perintäyhytiö on tuomittu. Stemppiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

fem-nisti
Hämmentynyt
#3

Jotenkin koomista: aina (n.20v. ajan) olen ilmoittanut ensimmäisiksi valintakriteereikseni vaaleissa ’nuori & nainen’ (toki muitakin on) ja saanut kehuvia kommentteja, milloin ennakkoluulottomuudesta, milloin tasa-arvoisesta ajattelusta, milloin mistäkin. Nyt samat tahot/(puoli)tutut alkavat pitää meteliä näistä em. valintaperusteistani, miten pitäisikin muka äänestää lähes 7-kymppistä äijää. Arvatkaa vaan, kumman valitsen!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#4

Todellakin tuntuu uskomattomalta, että vaalikoneiden tuloksia ei analysoida? Aivan selvästi tarkoitushakuista. Vedotaan tietysti johonkin tietosuojaan?
Luultavasti tietojen pariin pääseville on suuri järkytys miten ihmiset vastaavat. Toinen asia on sitten miten he äänestävät.
Pelkästään ”mutu” vastauksia, jotka tehdään melko alitajuisesti, analysoimalla saattaisi olla liian suuri vaikutus äänestyskäyttäytymiseen. Ai moni muukin on tuota mieltä? Mieltä joka pääsääntöisesti tuomitaan parempien piirien toimesta. Raadollisesti paljastausi median manipuloinnin teho kansalle. Joku saattaisi ryhtyä miettimään , että mistähän tässä olikaan kysymys?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#7

OSUI!
Jussi Kärki ihmetteli, Huhtasaaren tenttiä analysoidessaan, että MTV:n Vaalikoneessa tämä nousee kärkeen. Lisäten sitten heti, että ihmiset tekevät Uurnilla, piirtäessään numeroa, enemmän harkintaa. (Eli valitsevat jonkun muun)
Pari mielenkiintoista juttua:
-Käyttäytymistieteilijöille pohdittavaa: Miksi he tekevät noin? Onko syynä toistettu manipulaatio: Huono tai vähintään epäilyttävä ihminen ja puolue jota hän edustaa? Eli alitajuntaan iskostettu negatiivinen tunne, vaikka onkin asioista samaa mieltä ja näkee ne oikeiksi?
-Ilkkuen reviteltiin inhokkilistaa. Sen sijaan listat, josta paljastuisi ihmisten vastaukset ja asenteet Valikoneissa, ovat valtakunnan tarkemmin varjeltuja salaisuuksia. Ainakin ennen vaaleja.
Aivan varmasti Vaalikoneista pystytään purkamaan tuo tieto, mutta ei takuulla julkaista, kuten tuo toinen ”ilosanoma”, jota käytetään lyömäaseena. Jos tulokset olisivat Lauralle negatiivisia niin kyllä tultaisiin esiin. Siksipä ihan ilkeyttäni…..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Iloinen
#5

Nyt tuntuu punaviherpiireissä olevan melkoinen hätä. Laura on jo melkoinen ilmiö, mediasta huolimatta. Taitaa Salevaarikin pitää Lauraa pahimpana haastajana. Laura ei oikein istu median kuvaan tyypillisestä ”persusta” eli kaljamahainen, lukutaidoton työtön…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000