Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Helsinkiin vihreille ikioma hiekkalaatikko

”Miksi arvoliberaalien on niin vaikea ymmärtää perussuomalaisia ja muita arvokonservatiiveja? Yksi syy voi olla se, ettei heidän tarvitse ymmärtää. Kun on muiden samanmielisten ympäröimä, eri tavalla ajattelevia ei kohtaa eikä heitä tarvitse ymmärtää. Kykenemättömyyttä ymmärtää pidetään omien joukossa suoranaisena hyveenä. Useimmat ihmiset ovat ympäröineet itsensä sekä arkielämässään että sosiaalisessa mediassa kaltaisillaan.

Perussuomalaisten vastustajat rakastavat myyttiään Impivaarasta, ulkomaailmasta mitään tietämättömien junttien ahdistavan samanmielisistä yhteisöistä, joita heidän mielikuvituksessaan on Suomen maaseutu täynnä.

Kunnallisvaaleissa 2012 punavihreät – vasemmistoliitto, vihreät sekä pienet äärivasemmistoryhmittymät – saivat yhteensä yli 50 prosenttia äänistä lähes jokaisella äänestysalueella muutaman neliökilometrin alueella Pitkältäsillalta Käpylän asemalle. Tähän punavihreään kuplaan kuuluvat muun muassa Kallio, Alppila, Vallila, Sörnäinen, Kumpula ja Käpylä.

Kumpulassa ja Vallilassa jo demari on äärioikeistolainen.

Eurovaaleissa Kumpulan ja Vallilan äänestysalueilla punavihreiden ääniosuus oli noin 60 prosenttia. Vallilassa perussuomalaiset jäivät 6,8 prosenttiin, ja muut arvokonservatiivisiksi luonnehdittavat puolueet menestyivät vielä huonommin. Perussuomalaiset, kristillisdemokraatit ja keskusta saivat Vallilassa yhteensä 12,1 prosenttia äänistä.

Elämäntapa tässä punavihreässä kuplassa poikkeaa monessa suhteessa elämästä muualla Suomessa. Kuplan sisäpuolelta katsottuna suomalaista yhtenäiskulttuuria ei ole olemassa, koska oma elämäntapa on niin erilainen kuin kuplan ulkopuolella. Kuplan sisäpuolinen ei kuitenkaan huomaa, että muu Suomi on maakunnallisista eroistaan huolimatta arvomaailmaltaan ja elämäntavoiltaan edelleen enemmän tai vähemmän yhtenäiskulttuuri.

Ranneliike.net-sivusto listaa Suomesta 15 homobaaria. Niistä kymmenen sijaitsee Helsingissä, joista puolet kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemalta.”

Edellä oleva on lainausta Marko Hamilon kirjoituksesta, joka julkaistiin Perussuomalainen lehdessä. http://uutiset.perussuomalaiset.fi/helsingissa-kalliossa-muhii-punavihrea-kupla/

Nykymaailmassa puhutaan paljon segregaatiosta, eli siitä, että samankaltaiset hakeutuvat asumaan toisten samankaltaisten luokse. Tämä ilmiö on tuttu eri kansallisuuksien osalta, mutta myös muut yhteiset nimittäjät vetävät toisia samankaltaisia puoleensa.

Olisi mielenkiintoista mennä punavihreän keskittymän osalta vielä pidemmälle kuin mitä nyt on. Esimerkiksi näin:

Punavihreän yhteiskunnan kokeilualueella voitaisiin kieltää autoilu ja siirtyä käyttämään pelkästään polkupyöriä ja raitsikoita. Puistot voitaisiin ennallistaa luonnontilaisiksi metsiksi liito-oravia varten. Takapihoilla ja parvekkeilla viljeltäisiin luonnonmukaisesti hamppua ja muita tarpeellisia hyödykkeitä. Vesiklosetin sijaan pihan perällä olisivat puuceet. Vaatteet hankittaisiin yhteiseltä kirpputorilta. Tuulimyllyt jauhaisivat tarvittavan energian.

Ja kaikilla olisi niinku sillee ihkuihanaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000