Perussuomalaiset

Jukka Kilpi

Ei se ole koosta kiinni. Mikroelin pysäyttää rakentamisen

1 kommenttia

Länsiväylä uutisoi 2.3. Espoosta löytyneen harvinaisen koiperhosen. Ei ole ihme, että hyönteisestä ei ole monia havaintoja. Länsiväylä näet kertoo, että sentinmittaisen otuksen lajinmääritys voidaan tehdä vain sen genitaaleja preparoimalla. Siis sukuelimiä tutkimalla!

Pikkukoin genitaalien mitta lienee millin sadasosissa. Niitä penkomalla sitten löydetään perusteet rauhoittaa rakentamiselta 10 hehtaaria. Kasvavassa Espoossa.

Tämä on järjetöntä. Muille, paitsi tietysti genitaalit preparoineelle ympäristöpalveluyritykselle. Se todennäköisesti teki genitaalianalyysit veroeurojen tukemana, ja nyt toivoo saavansa veroeuroilla luonnonniittyjen niittotöitä koiden lisääntymiseen rauhoitetusta Latokaskesta.

Ei ihme että Suomi seisoo. Punavihreä suunnitelmatalous laatii vähenevillä verorahoilla selvityksiä, jotka tähtäävät punavihreiden konsulttien kukkaroiden pulskistamiseen – ja muiden elämisen ehtojen kuristamiseen.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
espoolainen
#1

Todella järjetöntä! Sama tilanne näiden helkkarin uposkuoriaisten kanssa!
Ketä oikeasti kiinnostaa kyseiset ötökät?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000