Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Hallitus epäonnistunut kaikissa tavoitteissaan

Raimo Sailas sanoi äskettäin näin:Jyrki Kataisen hallitus epäonnistui kaikissa talouspoliittisissa tavoitteissaan luottoluokituksen säilyttämistä myöten.”

Demari Sailaksen mukaan hallitus siis epäonnistui kaikissa talouspoliittisissa tavoitteissaan. Se on paljon sanottu, mutta se on totta.

Mitä tekee nykyinen Stubbin hallitus? Ei juuri mitään. Pääministeri kiertää maakuntia kiillottamassa omaa ja puolueensa julkikuvaa. Myönteinen juttu maakuntalehdessä on tärkeämpää kuin tämän maan asioiden hoito.

Toinen hallituspuolue demarit ei ole sen parempi. Puolue nostaa rähinöitä pienistä asioista saadakseen mediajulkisuutta, mutta ei tee mitään tätä maata vaivaavien suurten ongelmien ratkaisemiksi.

Liki neljä vuotta sitten Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen hallituksen ja hallituspuolueiden taholta sanottiin, että asiat ovat nyt kunnossa niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa. Eivät olleet.

Liki neljä vuotta olemme kuulleet kun hallituksen ja hallituspuolueiden taholta on joka viikko vakuutettu, että kulman takana odottaa nousukausi. Ei ole ollut, ei ole tullut.

Tarttis tehdä jotakin. Ihan oikeasti.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000