Perussuomalaiset

Kai-Ari Lundell

Superjytky keväällä 2015

Turun Sanomien haastattelun mukaan Timo Soini tavoittelee puolueelle ensi kevään eduskuntavaaleissa 45 kansanedustajaa.

Tavoitteita pitää olla.

Jotkut naureskelevat Soinin tavoitteelle.

Ei pitäisi.

En usko, että Suomen kansa on tyytyväinen Katainen-Stubb -hollitupahallitusten politiikkaan ja saavutuksiin. Työttömyys ja eriarvoisuus ovat kasvaneet entisestään.

Kaikki ihmiset Suomessa eivät turhia naureskele.

Vaalivoitto on täysin mahdollinen. Aikaa on. Oleellista on, kuinka saamme omat sekä epävarmat äänestäjät liikkeelle äänestyskoppeihin. Sohvilla makoilemalla Suomi ei nouse.

Näyttäisi siltä, että seuraavan hallituksen veturit ovat Keskusta ja Perussuomalaiset. Kuten Soini totesi, silloin Vihreät ja RKP voivat jäädä ulos.

RKP on viimeeksi jäänyt hallituksesta pois joskus 1970-lopulla Kekkosen aikaan. Puolue on pyrkinyt hallituksiin hinnalla millä hyvänsä betonoidakseen pakkoruotsin aseman.

Menestyminen kevään 2015 eduskuntavaaleissa taataan vain kovalla työllä. Meidän on tarjottava tyytymättömyydelle oikea äänestyskanava.

http://kaiarilundell.blogspot.fi/2014/12/superjytky-kevaalla-2015_16.html

* * *

16.12. Turun Sanomat

Timo Soinin tavoitteena kuusi ministerisalkkua

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini tavoittelee puolueelleen ensi kevään eduskuntavaaleissa suurimman puolueen asemaa ja 45 kansanedustajaa.

Jos tavoite toteutuu, on suunnitelmissa pääministerin salkun lisäksi viisi muuta merkittävää ministeritehtävää.

Hallituskumppaneiksi hän mainitsee ainakin keskustan, sillä puolueet ovat Soinin mukaan äänestäneet eduskunnassa jo kolme ja puoli vuotta samalla tavalla. Kaikkein vähiten perussuomalaiset haluavat hallitusvastuuta kanssaan jakamaan vihreitä tai rkp:tä.

– Heidän kanssaan meillä on vähiten yhteistä.

Vain, jos nyt harjoitettu tukipakettipolitiikka jatkuu, tulevat perussuomalaiset kieltäytymään jälleen hallitusvastuusta.

– Tästä en anna periksi. Kaikesta muusta voidaan neuvotella, Soini toteaa.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
I, Robot
Utelias
#1

Jytky vakiintui Soinin lausahduksesta suomalaisten kielille ristiriitaisena käsitteenä. Sitä ihailtiin, vihattiin ja kadehdittiin. Harva mies keksii noin voimakkaita sanoja ja käsitteitä, mikä jää elämään. Sanan käyttöä harkitsisin tovin, ainakin perussuomalaisesta näkökulmasta. Jytky, se suuri vaalivoitto, on kuitenkin historiaa. Uusi aika, uudet kujeet. Historiassa ei tapahdu enää mitään, eikä historiaa voi muuttaa. Perussuomalaiset ovat jo muuttaneet politiikan suuntaa; muut puolueet toistelevat nyt ps-vaihtoehtoja, mitä aikaisemmin ivallisesti kyselivät jonossa. Keskustan johdolla mikään ei muutu, ei, ellei perussuomalaiset ole potkimassa polvitaipeeseen. Toinen toivottava vaihtoehto on olla ykkönen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut ei persettä myy
#2

Kyllä Perussuomaalisten voitto on mahdollista erittäin suurella todennäköisyydellä mahdollinen,jos sitä ei tahallaan pilata milään tyhmillä sekoiluilla.
Pitää muistaa muutama tosiasia kun persuja verataan muihin 3 muuhun suurestä suruesta puolueesta.

-Keskustan kannatus on nyt huipussaan,suunta on alaspäin tästä kun Väyrynen Brysselistä palaa ja sekoittaa sopivasti puolueen:) (siitä huolimatta Väyrynen olisi hyvä ulkoministeri Persujen vaalivoiton jälkeen kun Timo olisi Pääministeri)
Keskustalla ei ole esittää mitään järkeviä vaihtoehtoja tämän maan pelastamiseksi.
Bio energia hössötystä ja tuulivoiman lisä rakentamista vaan jotka velkaannuttavat tämän maan entistä pahemmin eivätkä tuo yhtään paljon kaivattuja valuutta tuloja tähän maahan.Hädissään Keskustalaiset alkoi kannattamaan ydinvoimaa tänä syksynä koska muuten niiden vaihtoehdot perustuu velkaantumiselle,sillä yritettiin saada kannatusta ja sillä ne onnistuikin.
Koska kansa tietää ettei vaihtoehtoja ole kaikki muut on huonompia….
Keskusta on kuitenkin varma 2 vähintään .

-Kokoomuksen kannatus on syöksykierteessa,on selvää että kierre katkeaa jossakin kohtaa Soini veikkaili 18-19 % kannatusta itse luulen että se on paljon alempi tästä vielä ehkä 14 % luokkaa siitä pitää huolen Brysselin pyrkyri Aleksante Stuppi ,Stuppi on sekoitanut puolueen kokonaan Homorummutuksellaan ja näytelyllä ja rooli mallien jatkuvalla vaihdolla en tiedä onko se tahallista vai tuleeko se ”pilleri purkista” koska on epäilty sellaistakin koska silloin kun puhe hidastu epänormaalin hitaaksi silmä seisoi päässä se ei ole normaalia. Tällaiset kaikki vaikuttaa kannatukseen kyllä tätä maata pitä johtaa selväpäiset Hetero miehet!
Nyt on nähty mitä saa aikaan se kun asiat jätetän hoitamatta ja kaikki tarmo keskitetään homouksen edistämiseen johon Stupin aika on mennyt.
On selvää ettei kaikki Kokoomuksen äänestäjät sellaista hyväksy.
Stuppi on pilannut Kokoomuksen maineen niin pahasti tuolla politikallaan joka tähtää Brysselin virkaan ja Suomen alasajoon sen kustannuksella että siihen tuskin vaikuttaisi vaikka ne hätä ratkaisuna vaihtaisivat puheenjohtajaa/Pääministeriä. Stuppi yritti eilen hädissään haukkua itseä ja muuta hallistusta että kun mitään ei ole tehty ja saatu aikaiseksi se oli viimmeinen temppu jolla yritetään saada äänestäjien myötätunto puolelle.

-SDP politiikka perustuu velhellisuuteen ja on sen lisäksi kahden asian liike
Julkisen sektorin sikailun puollustamisen ja Satojatuhansia euroja vuodessa tienaavien ammattiydistys herrojen puollustamisen henkeen ja vereen.
Vaalien alla mielistelä kyllä jopa yrittäjiä joita vastaan ne taistelee kaikilla rintamilla mm. veronkorotuksin !!! Urpilainen sai korotettua vähän ennen kun joutui lähtemän virasta OY muodossa toimivien yrittäjien verotusta 3,5 % muiden korotusten lisksi mitä tämä hallitus on tehnyt !!!
Tästä seurasi tietenkin työttömyys ja irtisanomiset. joka on Suurimmaksi osaksi tämän Urpilaisen teon syytä !
Rinne on vielä kovempi valehteleen kuin Urpilainen sen voittokin SDP:ssä perustui valheeseen koko SDP politiikka on yhtä paksua valhetta kuin Kreikan vakuudet joille koko eurooppa nauroi suoraan ,vakuudet joista ei ole mitään hyötyä niistä on vain kuluja meille ! me joudumme maksamaan niistä satoja miljoonia korkotulojen menetyksen kautta on aivan 100 % varmaa että sitä päivää ei tule että vakuuksista olisi hyötyä siis Kreikan konkurssia ja maksukyvyttömyyttä koska ennen sitä päivää leikataan Kreikan velkoja ja silloin Vakuudet ei toimi VAIKKA SDP NIIN VAKUUTTELI SUOMEN KANSALLE !
VAKUUDET ON TÄYTTÄ PASKAA JA VALETTA ! ne piti tehdä vain Sdp äänestäjiä hämätäkseen koska Sdp petti kaikki vaalilupaukset tukipaketti politiikassa ja samalla siinä meni siivelä Vasemmistoliitto ja Vihreät jotka ei kyllä välitä velkaantumisesta ja siitä mihin rahat jaetaan hölkäsen pöläystä.
Joten on aivan varmaa ettei SDP kannatus ainakaan tästä nouse,se voi kyllä pysyä tällä tasolla koska Julkisella sektorilla on niin paljon äänestäjiä joilta varmat äänet tulee,mutta on selvää että jos Sdp on vaalien jälkeen halituksessa ne leikkaa julkista sektoria ihan samanlailla kuin muutkin puolueet tekisivät.
Koska sille ei vaihtoehtojakaan ole. Julkinen sektori maksaa ylis 120 miljardia vuodessa ja se on aivan liikaa nykyiseen valuuta tuloon nähden.
Bruttokansan tuote on saatava plussalle konstilla millä hyvänsä ,velkaantuminen on saatava loppumaan ja velkoja on alettava lyhentämään konstilla millä hyvänsä !

Persujen on vaadittava varovaista 10-15 miljardin /Vuodessa leikkaus ohjelmaa
jolla maan talous laitetaan kuntoon se ei ole kovinkaan suuri leikkaus koska pelkästän julkiselta sektorilta voidaan säästää tarvittaessa vaikka 40 miljardia vuodessa muta ne sästöt alkaa kyllä tuntumaan joka puolella,mutta nt voitaisiin kokeilla varovaisin konstein maan pelastamista. Julkiselta ei tarvitsis nyt tässä vaiheessa säästää kuin alle 10 miljardia vuodessa muita säästökohteita kyllä on vaikka millä mitalla mm. Eu tuet, Eu maiden rahoitus,Kehitysapu,Maahanmutto Ammattiyhdistys/yrittäjä yhdistys jäsen maksun verovähennys oikeuden poisto./ Yritys tuet (parasta yritys tukea on järkevä verotus ja kohtuulliset kustannukset) ,se on kaikille tasapuolista ja kasvua tukevaa. näitä säästö kohteita joista voi aina 1 miljardin napsaista tuosta vaan pois löytyy vaikka kuin paljon.

Säästöt pitää käyttää 3 (PERUSasiaan)

-Viron veromallin käyttöön ottoon
-Kustannus ja hintatason laskuun (mm. autoveron poisto)
-Ukomaan velkojen lyhentämisen aloittamiseen heti !

SIIS PERSUT ALETAAN TÖIHIN ! (ME OLEMME KAIKKI SAMASSA VENEESSÄ NIIN TYÖNTEKIJÄT ,YRITTÄJÄT KUIN SIJOITTAJATKIN)
Ei anneta kommunsitien ja velaksi elejien kaataa meidän venettä !
Eikä Brysseliin pyrkijöiden !

Pudotetaan hintaatsoa tässä maassa ei ole oikein että olemme eurossa ja Eu:ssa ja maksamme +40 % enemmän ruoka kassista ! ja joudumme ajamaan Saksalaisten vanhoilla autoilla joista meidän pitää maksaa sama hinta kuin ne maksaa Uudesta autosta! (eihän tässä politiikassa ole mitää järkeä ja rahat läheteteään merkkeliä nuollakseen eurooppaan kaiken lisäksi)

Annetaan yrittäjille mahdollisuus yrittää….nyt ne makaa kotona joutilaana kun ei ole hommia kusttanus ja hinta ja vero taso pitää siitä huolen ettei voi muuta kuin odottaa parempia aikoja.
Samoin tekee sijoittajat ja niiden rahat jotka makaa 0 % korkoisilla pankki tileillä
Ja niin tekee ahkerat Suomalaiset työntekijät ja Nuoret joilla olisi työhaluja ,mutta kun ei ole töitä kun meidän halitus ei nna siihen mahdollisuuksia !
HALLITUKSEN MIELESTÄ ON PALJON PAREMPI KUN TUEMME KREIKKAA, SEURAAVAKSI UKRAINAA HAUKUMME VENÄJÄÄ OTAMME VELKAA JA VAHDIMME KISSOJEN JA KOIRIEN KANSSA JULKISEN SEKTORIN SAAVUTETTUJA ETUJA !!!!!!
JA KAIKEN LISÄKSI NUOLEMME eU:TA ETTÄ MEIDÄN POLITIKKOMME SAISI HYVIÄ BRYSSELIN PAIKKOJA ! Tälle kehitykselle pitä tehdä loppu sitä ei voi tehdä kukaan muu kuin Persut!
On kaikkien meidän Suomalaisten etu jotka olemme samassa veneessä,samassa veneessä on myös julkinen sektori ,mutta se on nyt liian läski joten vene meinaa upota ! sitä pitää keventää mutta se on silti niidenkin etu koska jos ei mitään tehdä niin muutaman vuoden kuluttua se tehdään pakosta Troikan ja Imf toimesta ja sitten vasta kovat säästöt alkaakin.
Jokainen järkevä tajuaa että maahan on tultava valuuta tuloa ennemmän kun sitä käyttää jotta pystyy maksamaan entisiä sikailu velkoja pois !
Velkaakin voi ottaa jos ne otetaan tuottaviin investointeihin kuten Ydinvoimaloihin, tehtaisiin ,kaikkeen mikä tukee vientiä.
Ja yksityisellä puolella tuottava investointi on se kun Nuori ostaa asunon,mutta sitä ennen pitäs olla töitä että voi ja uskaltaa ottaa velkaa !
PERSUJEN PITÄÄ LAITTAA TÄMÄ MAA KUNTOON !
Eihän tässä ole mitän järkeä että eletän kuin siat pellossa täällä nuorten kustanuksella ja otetaan niiden nimissä velkaa ja jopa niiden lasten jotka ei ole vielä syntyneet !!! Tähän on tultava Stoppi muut puolueet on näyttäneet jo mihin ne pystyy…siis ei mihinkään !
Persuilla on mahdollisuus voittoon ,se on persujen vaalikamppanjasta kiinni halutaanko voitto ottaa, jos kommunistejen konteilla velaksi elämistä halutaan jatkaa silloin voittoa ei tule se on veneen keikuttamista nyt persujen pitää sanoa että olemme kaikki samassa venessä niin sijoittajat kuin yrittäjät kuin työntekijät ja kun yhteen suntaan soudamme niin hyvin menee.

Meidän pitäs ottaa oppia siitä miten Suomi nousi sodan jälkeen työtätekemällä ja sota korvauksia maksaen silloin ihmisillä oli työtä ja tulevaisuuden uskoa ja vaikka silloin ei valutta tuloa tullut kun laivat ja koneet piti lahjoittaa vastikkeetta ja lainaa piti ottaa tehtaisin ja koneisiin ja palkkoihin niin se oli kuitenkin järkevää toimintaa ja parin vuosikymmenen jälkeen uurastus jo palkittiin silloin alkoi niin kova elintason nousu että edes tämän päivän nuoret ei voi haaveillakkaan siitä elintasosta joka oli -60/-70 luvun nuorilla sota korvaukset toi Suomeen sellaisen tellisuuden jolla velat maksettiin ja hyvinvointia ja työtä kansalle tuli ja kansalla oli silloin moraali kunnossa.
Persujen pitää ottaa oppia tästä ja tällä konstilla pelstaa Suomi ilman sotaa samalla pitää Suomalaisten moraali käsitykset saada kunton muuten hommasta ei mitän tule tämä tarkoittaa että huume ja julki-homostelu hommat pitää unohtaa tyystin ja keskittyä työntekoon ja tulevaisuuden rakentamiseen,se on ainoa oikea tapa nousta tässä maassa Rauhan ehdoilla ilman sotaa.
Persujen pitää rauhan puolueena ajaa tätä linjaa,vaikeaa se on ihmisten päähän moraalia ilman sotaa saada se on selvää.Mutta Persujen vaalivoitto on ainoa tämän maan pelastuksen toivo se on aivan selvää,varsinkin nuorten ainoa toivo on Persut.Sodan jälkeen jaettin ihmisille maata maareformin kautta joka sai myös ihmisille toivoa ja moraalia sodan lisäksi (koska sotahan takoo moraalin aseilla päähän) Nyt tämä pitäis hoitaa Persujen vaalivoiton myötä kaavoituksen kautta niin että joka puolella maata kohtu hintainen tontti löytyy jokaiselle halukkaalle halusi asua okt,rivitalossa tai kerrostalossa siitä se ei saa jäädä kiinni ja tätä yksityinen puoli ei voi hoitaa se on valtion ja kuntien tehtävä ja siihenkin auttaa juuri se julkisen sektorin purkaminen ja turk´hine työntekijöiden vähentäminene sieltä jarruna olosta.Myös rakanetamisen säännöksiä pitää helpottaa niin että se näkyy kustannuksissa. Tämä ja edellinen hallitus on lisännyt kustannuksia merkittävästi. !!!! tämä on aivan järjetöntä poltiikkaa mitä tässä massa on harjoitettu tästä on tehty Europan kallein maa josta työpaikat katoaa pois ja politikot yrittäää paeta Brysseliin rahan perässä josta syytä ne tätä hommaa tekee.

Persujen kannattaa muistaa yksi erittäin tärkeä asia KEPU pettää aina jos jäädään 2 niin hallitus paikka on mennyttä,mutta jos Kepu jää 2 niin silloin se varmaan otetaan mukaan. Politiikka on kieroa peliä,on vaikea pärjätä yhden rehellisen puolueen kierojen kanssa.

Persujen pitää vaati entistä voimakkaammin HYVÄVELIHERROJEN KURIIN LAITTAMISTA kannataa muistaa että 3 muuta suurta puolueta on mukana siinä ringissä ,Siihen liittyy myös poliittiset virkanimitykset ! jotka pitää kieltää !
Hyvä veli herra kerhon kuriin laitamiseksi pitää lopettaa kaikki valtion yhtiöiden hallinto neuvostot, Lopettaa ammattiyhdistys jäsen maksun verovähennys oikeus koska ei ole oikein että tehdään miljardi luokan tulon siirto verorahoista hyväveli herroille ! hyväveli herroja on mm. ammattiyhdistys pomot,valtionyhtiöiden johto,eläkeyhtiöiden johto.suuret virkamiehet ym .ym. niiden lähipiirit ja niitä nuolevat tahot. Tämä Mafia pitää saada laas tästä maasta rosvoamasta rahaa !
sitä ei voi vaatia kukaan muu kuin Persut joka on hyväveli järjestön ulkopuolinen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

terve järki
Tyytyväinen
#3

Soinin pitää varoa puheita kynnyskysymyksistä, se vie ääniä koska ihmiset haluavat äänestää puoluetta joka on varmasti hallituksessa. Sipilästä tulee pääministeri mutta muu on sitten vielä auki. Pakkoruotsi,kehitysapu,maahanmuutto,eu maksut ,autoverotus siinäpä aiheita joita kannattaa pitää otsikoissa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kyllä, Kreikan , Espanjan ja Ranskan malliin, kaikki kansat yhdessä ihmisten ja keskiluokan puolesta eliitin rahanahneutta vastaan!

Terveiset Ranskan suosituimmalta puolueelta eilen:
”Les événements grecs vont amener les peuples d’Europe à réfléchir très sérieusement à ce qu’ils veulent pour leur avenir : mettre fin ensemble à la monnaie unique pour retrouver liberté, démocratie et prospérité ou être soumis à jamais à un ordre contraire à leurs intérêts les plus évidents.”
-Kreikan tapahtumat saavat eurooppalaiset ihmiset harkitsemaan vakavasti, mitä he tulevaisuudeltaan haluavat:
-loppu eurolle
-paluu vapauteen, demokratiaan ja vaurauteen
-ei koskaan kansan etujen vastaisen vieraan komennon alaisuuteen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

käyn kopissa
Tyytyväinen
#5

JYTKY (r)
Rekisteröidy tavaramerkki, voisko olla teidän puolueelle?
Jopa puolueen nimeksi sopii, jos kannatus tällä kertaa reilusti yli 20, kuten epävarmoista päätellen nyt näyttää. KUN VAAN ETTE VELTOSTU KAMPPAILUSSA ja KANNATTAJAT, MYÖS KÄYKÄÄ KOPISSA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000