Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Hallituksen kasvupaketti nollan arvoinen huijaus

Valtiovarainministeriön entisen valtiosihteerin Raimo Sailaksen mukaan hallituksen kasvu- ja työllisyyspaketti ei riitä nostamaan Suomen taloutta.

Sailaksen mukaansa paketti ei juuri vaikuta Suomen lähivuosien kehitykseen. Hän myös muistuttaa, että käynnissä on historiallinen ja poikkeuksellinen rakenteellinen kriisi.

”Suomen vienti on kehittynyt erittäin huonosti viimeisen kolmen vuoden aikana. On paljon pienenpää, kun se oli 2007. Sen seurauksena bruttokansantuote on paljon pienempi kuin se oli 2007. Eikä se millään kasvu- ja työllisyyspaketeilla tästä lähde nousuun”, Sailas sanoi Ylen aamu-tv:n haastattelussa.

”Paketin” vaikutukset jäävät parhaassakin tapauksessa varsin marginaalisiksi. Siksi Sailas kaipaa enemmän panostusta viennin kehittämiseen.

Olen kolme vuotta eduskunnassa toimiessani seurannut läheltä tasavaltamme ylimpien päättäjien toimintaa. Se on melkoista teatteria, joskus jopa suoranaista valehtelua. Hyvänä/huonona esimerkkinä on mediaa ja julkikuvan kiillotusta varten luotu ”kasvu- ja työllisyyspaketti”. Se käärittiin isoon kiiltokuoriseen pakettiin ja sen väitettiin/valehdeltiin olevan miljardiluokkaa. Tosiasiassa se on vain neljännes kerrotusta ja sen neljänneksenkin vaikutukset ovat lähes nollan luokkaa, kuten demareihin lukeutuva Raimo Sailas suoraan sanoo.

Olen surullinen ja vihainen. Kataisen-Urpilaisen hallituksen jäljiltä tämä maa on historiallisen pahassa jamassa, mutta siitä huolimatta tähän maahan muodostettiin Stubbin-Rinteen hallitus, jonka tehtävänä on vain kääriä ”näyttäviä paketteja” tulevia vaaleja silmälläpitäen. Touhu on edesvastuutonta!

Milloinkahan media havaitsee missä tilanteessa maa makaa, ja milloin asianomaiset päättäjät nostetaan tikun nokkaan? Tämänkin asian osalta olen surullinen ja vihainen. Media toimii kuin sylikoira isokenkäisten edessä. ”Hakkaraisia” media kyllä kurmuuttaa, mutta päätekijät pääsevät kuin koirat veräjistä.

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000