Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Demareiden "yrittäjäystävällisyys" poliittista pelleilyä

Piti oikein hieraista silmiä, kun jostakin aviisista luin, että demarit olivat kiertäneet yrittäjältä toiselle suklaata jakamassa ja kehumassa yrittäjäystävällisyyttään. Uutisen kahteen kertaan luettuani totesin, että poliittisella laskelmoinnilla ja katteettomalla mielikuvan luomisella pitäisi sentään olla jokin tolkku.

Myöhemmin luin, että monet yrittäjät olivat kokeneet demarien yllätyskäynnit samalla tavalla. Jotkut olivat kommentoineet lähestymistä erittäin kielteisesti. Se kuvaa hyvin sitä, kuinka ristiriitaisena käytännön arjessa leipäänsä repivät yrittäjät olivat kokeneet demaripropagandan.

Aikoinaan demarit opettivat kansalle, että yrittäjät ovat riistäjiä. Siis pahoja ihmisiä, joita heitä vastaan piti taistella kaikin mahdollisin keinoin.

Monilla teollisuuspaikkakunnilla siedettiin isoa teollisuuspatruunaa, mutta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin suhtauduttiin nihkeästi. Suurteollisuuden varassa eläneillä ja demareiden hallitsemilla paikkakunnilla pk-yrittäjyys on yhä vieläkin paljon vähäisempää kuin muilla paikkakunnilla.

Pk-yrittäjien keskuudessa on eniten keskustalaisia ja perussuomalaisia. Ehkä monelle on yllätys, että kokoomus on puolueena vasta kolmenneksi suurin.

Vaikka tunnen satoja yrittäjiä, en heidän keskuudessa tunne yhtään demaria. Yrittäjät ovat järkeviä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Ville
Hämmentynyt
#2

Sosiaalista turvaa yrittäjille ovat mukamas parantamassa.
En tiedä yhtään yrittäjää joka iloitsisi siitä että saa helpommin sossusta rahaa jos yritystoiminta loppuu, se on siinä vaiheessa sitten aivan sama kun kaikki on menny pieleen silloin.
Vähän sama kun sotaveteraaneille lupasivat ilmaiset hautapaikat, ei tainnut hurrausta kuulua silloin.
Tarvitaan toimintaedellytyksiä yrittäjille eikä suklaarasioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000