Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Arkkipiispan on nyt reagoitava!

Homopäätöksen jälkeen kirkosta on sunnuntai-iltaan mennessä eronnut  jo yli 10.000 henkilöä. Se on todella paljon. Järkyttävän paljon.
Kansan syvät rivit ovat nyt reagoineet, sietokynnys on ylitetty.
Syitä on tasan kolme: eduskunnan homomyönteinen päätös, kirkon johdon ja useiden pappien lausunnot sekä median yksipuolinen asennemuokkaus.
Nyt ollaan tilanteessa, että kirkon johdon on reagoitava. Ja tavalla, jonka kirkon peruskannattajat ymmärtävät. En tiedä, riittääkö enää pelkkä pahoittelu.
Vaikutukset näkyvät myös ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Päivi on paras ministeri
#1

Erotava sen sateenkaari piispan pitäisi !
Päivi Räsänen teki Naisen työn tässä asiassa. !
Halitus ei voi asiaa pättää koska päivi sanoi että lähtee hallituksesta ja silloinhan se kaatuu ja Stupi ei voi tehdä mitään, Ja seuraavaan hallitukseen Päivi ei lähde jos tämä laiki on listalla ja jos persut ja keskusta sanoo saman niin ei kait hävijätkän voi hallitusta perustaa, joten tämä laikia ei tule koskaan voimaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pera
Vihainen
#2

Jo olisi korkea aika lopettaa isänmaamme saastuttaminen homo ja lesbo avioliittoaloitteilla, sama polyamorian laillistamisen suhteen. Lapsille jaetaan rasvatuubeja ja homosteluohjeita kouluissa Setan toimesta kenenkään estämättä!!!!!! Ja vielä verovaroilla. Miten tämä voi olla luvallista??????? Ehdottomasti puututtava tällaisiin asioihin. Kirkon johtaja Kari Mäkinen erotettava virastaan koska ei välitä mitään kristillisistä arvoista ja pyytelee homoilta anteeksi ja puhuu raamatun selkeää ilmoitusta vastaan opettaen väärin. Homouden tuputus lopetettava en halua maame pakkohomostamista. Mitta on täynnä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000