Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Väyrysen rahasotku kuin pelastusrengas kepulle

Politiikka on joskus suorastaaan tragikoomista. Äärimmäisestä nuukuudestaan tunnettu Paavo Väyrynen sortui omaan ”heikkouteensa”. Siksi Väyrysen ja hänelle mittatiloustyönä tehdyn Kansalaispuolueen poliittinen taival sai yllättävän nolon käänteen.

Tuo käänne on lopullinen. Uskottavuus ja muu toimintakyky ovat menneet. Väyrysen monilta osin menestyksellinen ja kunniakaskin poliittinen ura on nyt lopussa. Edessä on vain riitelyä oman puolueen ja kepun kanssa. Siitä ei mitään hyvää seuraa.

Paitsi kepulle, jolle Väyrysen kaatuminen tulee kuin taivaanlahjana. Oli nimittäin melko todennäköistä, että väyrysläisten Kansalaispuolue olisi saanut tulevissa eduskuntavaaleissa 5-10 paikkaa. Ja pahinta tuhoaan väyrysläiset olisivat tehneet kepun vahvoilla sydänmailla.

Tästä syystä olin ennustanut, että kepu olisi ollut seuraavat pari vaalikautta vallan kammareiden ulkopuolella. Nyt tilanne äkisti muuttui.

Tässä tilanteessa mieleeni tuli Ahti Karjalaisen mainio toteamus: ”Ennustaminen, mutta erityisesti tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa.”


…………
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Mitään todellisia väärinkäytöksiä ei tule löytymään se on selvää !

Väyrysetä tulee Kepun puheenjohtaja ja Pääminsiterikin (jos halllitus on vielä kasassa kesäkuussa)

Sipilä on sanonut moneen kertaan 3 v. ajan että tulos tai ulos !
siis että se väistyy puheenjohtajan paikalta jos tulosta ei synny.
On lähes 99 % varmaa että Hallitus kaatuuu enenn kesäkuun puoluekokousta ja se tarkoittaa ettei edes Sipilä ole ehdokkaana !
Tietenkin Väyryselle etsitään vasta ehdokas hädissään kiireellä esim. Pillu-Matti tms.. mutta on päivänselvää että Kunnia puheenjohtaja Väyrysestä tulee kepun puheenjohtaja !
Sen jälkeen Keskustallla on mahdollisuus nousta vuoden kuluttua tulevissa vaaleissa Suomen suurimmaksi puolueeksi !
SELLLAINEN TOSIASIA PITÄÄ MUISTAA ETTÄ PERSUISTA PAENNEITA ÄÄNESTÄJIÄ ON 10-15 % seuraavissa vaaleissa !!! mihin muualle ne äänet menee kuin Väyrysen pussiin ??? Tämä tarkoittaa sitä että kepu on varmuudella Suomen suurin puolue Väyrysen johdolla !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Sipilä syö sanansa ja käääntää koko” tulos tai ulos” homman niin ettei se eroakkaan Keskustan puheenjohtajan paikalta vaan kaataa hallituksen !
Sipilä on vuosien varrela kyllä sanonut moneen kertaan että jos tulosta ei tule se eroaa Keskustan puheenjohtajan paikalta !
Onhan Sipilä saanut ainakin Keskustan kannatuksen historiallisen alhaiselle tasolle !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000