Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Apuva, apuva, apuva! Grahn-Laasosesta ympäristöministeri...

Niinhän siinä kävi niinkuin pelättiin. Stubbin valinta ympäristöministeriksi on Sanni Grahn-Laasonen.

Katselin pikaisesti tulevan ministerin aiempaa työkokemusta, ja sieltä en löytänyt mitään mikä pätevöittäisi hänet ympäristöministerin tehtävään. Väitän, että Kokoomuksen eduskuntaryhmästä lähes kaikki muut ovat huomattavasti pätevämpiä tähän tehtävään kuin Grahn-Laasonen.

Grahn-Laasosella on kuitenkin yksi etu mikä muilta puuttuu. Hän on sopiva, sillä Stubbin hallituksen tehtävänä on tuleviin vaaleihin saakka vain kiillottaa julkikuvaa. Ministerin juoksevat asiat hoitavat ja neuvovat pätevät virkamiehet ja erityisavustajat.

Grahn-Laasosen valintaa Stubb perusteli asiantuntemuksella. Luultavasti se on yhtä kuin Grahn-Laasosen kokemus toimimisesta Stubbin lehdistöavustajana ja iltapäivälehden toimittajana. Niitä taitoja tarvitaan, kun puolueen julkikuva halutaan pitää hyvänä. Muusta ei siis ole väliä.

Tämä maa on historiansa pahimman laman kourissa. Tätä vasten on todella järkyttävää, miten pääministerimme ja suurin hallituspuolue toimii.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
ellun kanat
#1

kokoomus-Rkp on oivaltanut että vaaleissa on nykyään kyse media näkyvyydestä ja jenkkityylin markkinoinnista,joilla höynäytetään varsinkin vain valtamedian varassa olevat äänestämään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

suomalainen
#2

Hallituksen toimilla (tai pikemminkin toimettomuudella) Suomessa ei ole kohta enää mitään pelastettavaa. Ulkomaille vain kumarretaan ja vähemmistöille marssitaan. Suomalaisen valkoisen miehen puolta ei hallituksessa pidä kukaan. Olen niiiiiiin kyllästynyt Suomeen. Halonen aloitti suvaitsevaisuuden aikakauden ja Kataisen/Stubbin hallitus aloitti rahan kuskaamisen ulkomaille. Päättäjiä ei ole moneen vuoteen enää kiinnostanut suomalainen vanhus, joka on työllään kaiken hyvinvoinnin Suomeen luonut. Päättäjiä ei kiinnosta myöskään valkoinen suomalainen mies, joka raa’alla työllään on pitänyt hyvinvointivaltiota pystyssä. Vanhukset eivät enää työskentele ja heidän soisi vain nauttia vanhuudestaan arvokkaasti. Suomalaista miestä ei enää kiinnosta Suomi. Mitenkähän ministerit luulevat, että näillä eväillä tästä suosta noustaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mika
#3

Kokoomuksen vaalityö on näköjään alkanut. Veikkaan että vaalien jälkeen kokoomuksen kanta taas muuttuu -paskalaissa ei ole mitään vikaa ja päätetään sanktioista niille ketkä eivät lakia noudata. Siis jos ps ei puutu tähän peliin. En usko että Suomen kansa on halunnut tätä lakia, tässä nähdään demokratian toteutuminen tämän päivän Suomessa.
Toinen asia mihin ps:n pitää puuttua on pankkien tukeminen EU:ssa. Kun pankit ovat yksityisomistuksessa olevia liikeyrityksiä keskuspankkeja myöten niin kuinka on mahdollista että voitot ovat yksityisiä mutta tappiot sosialisoidaan kaikkien maksettavaksi. Tämä ei mielestäni kuulu markkinatalouteen. Kaiken lisäksi pankkien myöntämät luotot ovat kaikki riskittömiä, koska pankit tekevät rahan ”tyhjästä” luotonlaajennuksen kautta. Samalla logiikalla myös pienyrittäjä saisi pitää ansaitsemansa voitot itsellään kun taas tappiot maksaisi valtio eli kansa. Win-Win situation.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000