Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Alarinteeltä rotkon pohjalle? Demareilla edessä korpivaellus?

Nyt se tiedetään. Antti Rinne johtaa tästä eteenpäin demaripuoluetta. Entäs sitten?

Ainakin sitä, että mitä ilmeisimmin Jutta Urpilaisen tilalle valtiovarainministeriksi tulee Rinne. Mies, joka ei ole ollut päivääkään kansanedustajana tai saati sitten ministerinä. Vanhan ajan ay-jyränä hänellä menee hallituksen lopputaival hommaan perehtyessä, uudenlaisia pelisääntöjä opetellessa.

Joka tapauksessa hallitus on toimitusministeriön luonteinen tilapäishallitus, sillä niin suuri osa ministerikuntaa vaihtuu. Aika menee edellisten kolmen vuoden töppäysten paikkailuun ja vaaleihin valmistautumiseen.

Demaripuolue saattaa rojahtaa rinteen reunalta suoraan rotkon pohjalle, jos kokoomuksen puheenjohtajaksi valitaan Paula Risikko.

Urpilaisen kaudella demarit ovat suunnanneet poliittisen työnsä ”Sari Sairaanhoitajan” ja muiden vastaavien kosiskeluun. Tuon työn tulokset saattavat valua hukkaan, sillä Risikon johtama kokoomus houkuttaa.

Tekstin aiheet:

SDP

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000