Perussuomalaiset

Reijo Tossavainen

Agendajournalismi kiillottaa kilpeään totuutta vääristellen

”Kun yhtäkään ääntä ei vaienneta, voi valita, mitä niistä kuuntelee. Sananvapaus takaa, että jokaisella on mahdollisuus muodostaa itse oma maailmankuvansa. Olla samaa tai eri mieltä. Me suojelemme sananvapautta ja sananvapaus suojelee meitä.”


Näin ylväästi omaa sädekehäänsä kiillottaen julistavat Sanomalehtien Liiton jäsenlehdet, koska 3.5. on ”sananvapauden päivä”.


Julistus on valheellinen ja omahyväinen. Arjen todellisuudessa media on vajonnut punavihreään agendajournalismiin.

Otettakoon esimerkiksi toimittajien epävirallinen ohjekirja ”Journalistin ohjeet”. Siellä punavihreä tarkoitushakuisuus näkyy nyt jo ohjeiden johdannossa.

Aiemmin siellä luki: “Hyvän journalistisen tavan perustana on kansalaisten oikeus saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla he voivat muodostaa totuudenmukaisen kuvan maailmasta ja yhteiskunnasta.”


Nykytoimittajien mielestä se oli väärin. Nyt siinä lukee: “Sananvapaus on demokraattisen yhteiskunnan perusta. Hyvä journalistinen tapa perustuu jokaisen oikeuteen vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä.”


Toistan vielä: oikeus vastaanottaa tietoja ja mielipiteitä.

Enää ei siis ole oikeutta saada oikeita ja olennaisia tietoja, joiden avulla voidaan muodostaa totuudenmukainen kuva maailmasta ja yhteiskunnasta. Punavihreä suodatin muokkaa kansalaisten maailmankuvan mieleisekseen.

Olen miettinyt mikä sana sopisi kuvaamaan perinteisen median nykyistä alennustilaa. Se sana on agendajournalismi.

……………
Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saa uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Punavihreys = Eu Trollaus !
Eu-Trollaus johon myös syyllistyy lähes kaiki ns. ”oikeisto ”puolueet ”
on laillista aivopesua ja velheiden levitystä ihan kuin Neuvostoliitossa oli ennen Neuvosto propakandan levitys !

Suomessa ei ole sananvapautta eikä vapaata lehdistöä jossa saisi rehellisesti kertoa totuuden nin kuin asia oikesti on !
,todisteena siitä on se että
Mv lehden päätoimitaja on nyt pidätettynä !

Tämä todistaa jos et Eu-Trollaa Brysselin ja politikkojen edun mukaisesti niin käy kuin Neuvostoliitossa jossa rehelliset toimittajat vietiin Siperiaan työleirille kuolemaan.

Eu-Trollaus on Politikkojen miljoona ryöstö Brysselin miljoona virkojen kautta ! Kansan tuki haetaan tälle asialle tekemälä kaikkea tyhmää Merkkelin nuolu politiikkaa kuten Mamutusta,Homotusta, Huumeistusta, Velkaanutamista,Venäjän haukkumista ja kaikkea tyhmä ja moraalitonta joka ajaa tämän maan kaaokseen ja tuhoon ja lamaan ja sotaan lopuksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000