Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Värit vaihtumassa

Tässä taannoin vihreät ilmoittivat että he ovat uusi maaseudun puolue, uusi SMP. Samaan aikaan viime joulun alla Soininvaara ilmoitti harvaan asujalle ja työssäkäyvälle maaseudun suomalaiselle jouluisen ilouutisen. Bensaveroa on nostettava niin että bensan hinta nousee ennen hinnanlaskua olevalle tasolle. Rikkidirektiivin vaikutukset laivakoneiden hajoamisineen ja mittavine kustannuksineen Suomen kansantaloudelle jo tiedämmekin. Käytännön toimistaan huolimtta vihreät ovat sitkeästi päättäneet pitää kiinni isänmaallisesta imagostaan. Tosin erikoisella tavalla. Perintöverosta ei saisi valittaa, vaikka se juuri on omalta osaltaan estämässä yritys- ja omaisuusmassojen sirtymistä uudelle yrittäjäsukupolvelle. Myös osto- ja investointivoima jää hyödyntämättä. Sitten kun yrittäjät äänestävät jaloillaan, vihreät ovat kuuluttamassa aatettaan isänmaan nimeen. Niinistö kommentoi: – ”Isänmaalla on väliä”. Asia liittyy Karl Fazerin ilmoitukseen, että hän aikoo jättää Suomen perintöveron vuoksi. Fazerin tavoin Suomen ovat jättäneet jo tuhannet yritykset. Väri on muuttumasa myös SDP:llä. Porvarihallituksen kelkkaan on päästävä ja punahaalarit on syytä kääntää jo ajoissa. Antti Rinne kannattaa palkankorotuksista pidättäytymistä eli niin sanottua nollalinjaa lähivuosina. SDP vastustaa myös perustuloa. Vastavuoroisesti on esitetty veronkevennyksiä. Veronkevennyksistä on todellisuudessa tulossa floppi ja suuri bluffi. Toisessa kohdassa hieman löysätään ja toisessa otetaan se kaksinverroin takaisin ja nimen omaan niiltä jotka eivät voi kuristusotetta mihinkään paeta. Näin demarit ovat taas nyhtämässä pienituloisilta. Kukaan ei kuitenkaan urahdakaan Suomen valtion EU:n kuramaiden- ja pankkien tukemiseksi laaditusta EVM:n toimista, ja velkakirjaostoista. Sinne uppoaa joka ikinen päivä 40:n miljoonan euron edestä vastuita, eli 12 000:n miljoonan euron edestä vuodessa. Suomessa on 1 471 000 perhettä. Lapsiperheitä on 576 000. Jos tuo elvytysraha, joka jaetaan monikansalliseen höttöraha- ja pankkijärjestelmään osakekurssien nostamiseksi, kohdennettaisiin kotimaahan, tekisi se elvytysrahana jokaiselle lapsiperheelle 1736 euroa kuukaudessa ja 680 euroa kuukaudessa jokaiselle perheelle lapsiluvusta riippumatta. Osallakin näistä vastuista saataisiin Suomi elvytettyä nopeasti jaloilleen. Näin Suomi tekisi EU:n osana ne elytystoimet jotka ensisijaisesti sille kuuluu.

REIJO PAUNONEN, kansanedustajaehdokas, Kaakkois- Suomen vaalipiiri

www.reijopaunonen.fi

https://www.facebook.com/reijo.paunonen.7

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000