Perussuomalaiset

Rauli Kukkamaa

Suomalaisen työn päivä

4 kommenttia

Suomalaisen työn päivänä en voi olla ihmettelemättä EU:n tukipakettia.

Maksamme noin 6,6 miljardia euroa ja saamme takaisin noin 2-3 miljardia. Lyhyellä matematiikalla luvut ovat suorastaan järkyttäviä meidän suomalaisten veronmaksajien kannalta.

Kuka tahansa matematiikan perusteita osaava ymmärtää, ettemme me saa mitään. Meidän osaksi jää maksajan osa, jatkuvia tukipakettia ja me kerta toisensa jälkeen olemme niiden maksaja.

Tuntuu, että rahaa meillä on, ainakin lukujen valossa.

Kuka muistaa, että vasta viime vuonna pääsimme eroon palkattomista KIKY tunneista, työtä kaksi tuntia ilman palkkaa. Ja että julkisten alojen 30%:tin kolmevuotinen määräaikainen lomarahojen leikkaus päättyi viime vuonna siten, että leikkausten jälkeen lomarahat tuli täysimääräisenä siten, kuten niiden olisi aina pitänyt tulla.

Hyvää suomalaisen työn päivää, meillä tehdään viisipäiväistä työviikkoa ja se jos mikä on vakautta.

Ja vielä, Kreikan tukipaketin tilanne, emme varmaan saa koskaan takaisin rahojamme täysimääräisesti, eli velkaa ei makseta takaisin kokonaisuudessa. Aikoinaan emme ottaneet vastaan Marshall-apua, eli tulimme toimeen sillä mitä oli.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Silloin kun näistä Kreikka tuista väännettiin eduskunnassa.Ja siellä syntyi kiivastakin väittelyä ja vastustusta kyseisistä rahoista.Niin Kreikan taholta venkoiltiin,että Kreikkalaiset olivat avustaneet Suomalaisia sodan aikana.Että nytkö sitten Suomalaisilta ei löydy solidaarisuutta heitä kohtaan.Mutta jollen nyt aivan väärin muista,niin tuo Kreikkalaisten apu Suomalaisille olisi ollut,noin,200 tuhatta Suomen silloista markkaa?Eiköhän Kreikkalaiset saaneet Suomelta huomattavasti enemmän?Toki onhan tuo 200 tuhatta:kin ollut silloin rahaa.Mutta Suomen Kreikalle maksamiin miljardi avustuksiin verraten pieni raha!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Sarjassamme kaistapäisiä vertauksia. Oliko Kreikka sotatilassa? Ruotsin demariulkoministeri vertasi 2015 Irakista tunkeneita rintamakarkureita ja muita partalapsia Karjalan evakoihimme ja sotalapsiimme, eikä hallituksemma vaatinut Ruotsilta anteeksipyyntöä noin halveksivasta vertauksesta. Venäjän ja Kiinan on valehdeltu taputtavan käsiään, jos Suomi kaataa EU-rahanjakopaketin. Korhola taas väitti, että Kiina ja Venäjä taputtat käsiään, kun EU tuhoaa teollisuutensa ilmastohulluudellaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Olet aivan oikeassa!Tuota juuri minäkin tarkoitin tuossa edellisessä kommentissani.Ja siks toisekseen en edes haulla löytänyt netistä,minkäänlaista tietoa siitä.Että Kreikka olisi sotien aikana Suomea/Suomalaisia jotenkin avustanut.Ovat tainneet hatusta vetästä koko avustus jutun?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

UPM:n johtaja Pesonen totesi, että Saksa ja Ruotsi puolustavat duunareittensa työpaikkoja maksamalla yrityksille päästökauppa kompensaatiota EU:n korotettua päästöoikeudet kestämättömälle tasolle. Meillä vihervasemmisto hallitus *askat välittää duunareista ja häätää teollisuutemme maailman kiilusilmäisimmällä ilmastohulluudella. Turveteollisuuttakin voitaisiin heti puolustaa päästökauppakompensaatiolla ja lisäksi tehdä turpeesta uusiutuvaa, kuten Ruotsissa. Käykäähän äänestämässä.
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/7914

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000