Perussuomalaiset

Pia Kuparinen

Turvallista joulua

7 kommenttia

Oulun ulkomaalaisten tekijöiden seksuaalirikosvyyhdessä paljastui jo viides erillinen tapaus.eikä taida olla viimeinen tämäkään. Strasbourgin joulumarkkinoiden terroristinen hyökkäys vaati kuolonuhreja ja useita loukkantuneita. Ranskan mielenosoitukset jatkuvat ja leviävät muuallekin Eurooppaan, valitettavasti myös väkivaltaa ja vandalismia sisältäen. Suurkaupunkien joulutorit – ja tapahtumat käydään vahvojen muurien takana ja massiivisin turvajärjestelyin.

Tuoreen tilaston mukaan ulkomaalaiset ovat vahvasti yliedustettuja tehdyissä rikoksissa. Etenkin kansalaisuudet, joista viime vuosina on saapunut paljon turvapaikanhakijoita erottuvat korkeilla prosenteilla, kun tarkastelussa ovat seksuaali- ja raiskausrikokset. Lisäksi maassa on paljon kielteisen päätöksen saaneita, laittomia siirtolaisia, jotka sisäministerinkin mukaan saattavat turhautua rikoksiin. Ei kovin turvalliselta tunnu.

Eduskunta on kuitenkin sitä mieltä, ettei turvallisuudesta ole syytä olla huolissaan ja käydä keskustelua. Näin ainakin päätellen siitä, ettei yksikään muu puolue lähtenyt mukaan ehdotettuun välikysymykseen, missä hallitus olisi voitu haastaa puolustamaan politiikkaansa liittyen turvapaikkaprosessiin, kansalaisten suojeluun ja yhteiskuntarauhan turvaamiseen. Nyt tämä keskustelu jää käymättä ja hallituksen luottamus mittaamatta.

Keinoja parantaa turvallisuutta löytyisi kyllä, mutta mieluummin hallitus on valinnut linjan, missä odottaen toivotaan ettei mitään satu. Ja kun tapahtuu vastuuministerit saadaan päivien päästä jyrisemään tekojen tuomittavuutta, lupaamaan muutamia näennäisiä kiristyksiä kohta ne kuitenkin unohtaen kääntämällä tekijät huonon kotouttamispolitiikan uhreiksi. Poliittinen eliitti onkin suojeltua ja esimerkiksi Strasbourgin iskun aikaan lähetti eristyksistä viestejä olevansa turvassa. Silloin on helppo unohtaa ihmiset toreilla ja marketeissa, jotka kehnon politiikan seuraukset joutuvat maksamaan.

Kaikesta tästä huolimatta – turvallista joulua kaikille.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Ei ole aihetta huoleen, ”he” ovat yksiä meistä! Muutoin vain Poliiseille tilaillaan jotakuinkin kuudella miljoonalla huippuunsa panssaroituja autoja.
Turhaa provosointia ja populisimia, suorastaan pölhöpopulismia miettiä muuta.
Keskitytään mieluimmin keskustelemaan vaikka ”kunnallisen varhaiskasvatuksen” siunauksista.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Näihin kaikkiin ongelniin olisi vain yksi oikea keino ratkaista yhdellä kertaa kaikki ongelmat !
Suomen Sosiaalikulujen 70 Miljardia LUIT OIKEIN !! SIIS 70 MILJARDIA !!!
välitön puolittaminen ! se on iso raha kun valtion budjetti on 55 Miljardia !
Tämä säästyvä raha pitäisi käyttää Viron veromalliin ja Autoveron poistoon ja lopull amaksaa valtion velkoja kiireellä pois.
Tämä saisi aikaan sen että työnteosta yrittämisestä Suomeen sijoittamisesta j investoineista tänne tulisi kannattavaa ja sosiaali pummauksesta ja Pakolaisuudesta tulisi kannattamatonta siis työnteko kanataisi aina. Tälä olisi merkittävä merkitys kansalaisten ja ulkomailta tänne muuttavien moraalin se muuttaisi täysin porukan päinvastaiseksi joka tänne muuttaa Sosiaali pummien (Raiskaajien,terroristien,huumemyyjien jne.) sijasta tänne tulisi työntekijöitä jotka ei rötöstele vaan tekis töitä ja hyödyttäisi tätä yhteiskuntaa !

Näin olisi Suomen asiat kerralla kunnossa ja Sosliaali pummit lähtis Ruotsiin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Pitää muistaa tosiasia että 70 Miljatdin sosiaali kuluista menee todella suuri osa Pakolaisbisnekseen ja Huumebisnekseen ja niistä aiheutuviin kuluihin ja ongelmien hoitoon (Pitää muistaa että sosiaaliset ongelman on monesti periytyviä )
Pitää muistaa se että Sosiaalikuluilla aiheutetut ongelmat luo paljon kuluja monelle alalle joita ei edes lasketa sosiaali kuluihin mm. Vankeinhoito joka johtuu 90 % Pakolaisbisneksestä ja Huumebisneksestä. !!!!

Ihmetyttää kun kukaan politikko ei tee mitään missää puolueessa Aivan sikamaiset kulut vuosittain aiheuttavalle Huumebisnekselle !!!!!
Joka on täysin ylivoimaisesti tämän maan suurin harmaan talouden ala joka tuottaa satoja elei tuhansia ennenaikaisia kuolemia vuosittain Politikkojen silmien ummistamisen alla !
Pelkääkö ne hengen menetyksellään vai mistä se johtuu ?????
Rakennusalan harmaasta taloudesta kyllä puhutaan vaikka se on Huumebisnekseen ihan murtoosa vaan eikä se tuota ruumita !!!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#4

Jatkoa ..
Sen ymmärrän täysin miksi Politikot suojelee Pakolaisbisnestä( joka aiheuttaa myös Huumebisnestä) koska jokainen kynnelle kykenevä politikko yrittää nuolla Merkkeliltä Brysselin Miljoona palkkaista virkaa !!!! siihen ei ole muuta konstia kuin kehua ja suojella Pakolaisbisnestä !

Huumebisneksen (joka toimii lähes 100 % sosiaalikulujen varassa myyjät ja käyttäjät on lähes kaikki sosiaali huollon tuensaajia ) suojelu on todella korkealla tasolla yhteiskunassamme kuulemme viikkottain uutisia kun lähes koko ylin Polisi johto on käräjillä Huumebisneksen ja sen suojelun ja auttamisen takia !!!!!! Onko Politikot myös tahranneet kätensä siihen vai miksei hommalta vedetä mattoa jalkojen alta pois ??

Ensimmäinen toimi pitäs olla Huumepuoluiden kieltäminen ! Vasemmistoliitto ja Vihreät pitäs kieltä lailla ihmisten ennenaikaisten murhaamisten ja sen edes auttamisen huumeilla avulla ja Sosiaalimenojen rosvoamisen Huumebisnekseen !!!

Persujen pitää uskaltaa puuttua tähän

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#5

Tämän yhteiskunnan sairauden kertoo se että Poliisi autojen takaikkunassa oli vähän aikaa sitten tarra
HARMAA TALOUS;MUSTA TULEVAISUUS !
Sillä viitattiin Rakennusalaan !
Samaan aikaan poliisien työstä valta osa menee humehörhöjen ja Pakolaisten paimentamiseen ja rikosten selvittelyyn ja Poliisi yli johto istuu käräjillä ja huumekauppiaat ja käyttäjät saa jatkaa toimintaa lähes vapaasti ja Lääkärtit jakaa Apteekin kautta ison osan huumeista ja lähes kaikki maksetaan Suomensosiaali menoista !
SUOMEN SOSIAALI MENOJEN 70 Miljardia /v. SUURIN YKSITTÄINEN MAKSAJA ON TYÖNANTAJAT n. 34 % !!! (Valtio n. 25 % )

Siis työnanatajilta kiristetää rahaa Humebisnekseen ja Pakoalisbisnekseen !!! siten ihmetellään kun tällä maassa on nin korkea hinta/ kustanus taso ja mikän ei kannata ja Firmat myydään ulkomaille kun muutenkin pääoma ym. on niin sikamaista !!!!
Tämähän on aivan sairasta hommaa !!! valtio velkaantuu ja Suomi menee konkurssiiin tällä kosntilla kun Kansaa hörhöytettään !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästin perseen myyjistä
#6

Joku hörhö kohta sanoo että alkoholi on pahempi ongelma !

Puhuin tahaan Huumehörhöistä koska Perinteisiä puliukkoja ei ole enään olemassakaan ne on juoneet itsensä hengiltä ajat siten jo nykyään lähes 100% on huume hörhöjä siis juopotkin,ne vetää kaljan päälle apteekin tabuja ja vaikutus on sama kuin kovilla huumeilla.

Ja muutenkin ne on 2 eriasiaa Akoholisti juo aivonsa pilalle 40 vuodessa mutta huumehörhö tuhoaa ne 4 kuukaudessa !

Tietenkin alkoholi on erittäin iso ongelma ja sitäkin hommaa tuetaan sosiaalimenoista ,mutta alkohlisti ja hörhö on aivan eriasia…
Jos sosiaalimenoja leikkaamalla pummit pakotetaan tekemään jotain oman leipänsä tienaamiseski niin alkoholistin on helpompi ryhdistäytyä työmieheksi kuin hörhön jotka pitäs laittaa pakko hoitoon .
Myyjät pitäs tuomita elinkautiseen Ihmisten odotettavissa olevan elinikä odotuksen laskemisesta vuosikymmenillä jota ne tekee tietäen sen,sen voisi tehdä nykyisen lain perusteella koska se täyttää murhan tunnusmerkit.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#7

Tämän yhteiskunnan sairauden tajuaa jokainen myös siitä että Hoitajat/Lääkärit on tämän maan suurin ammattiryhmä joita irtisanoaaat Huumeiden käytön takia !!!

Persujen on lyötävä nyrkki pöytään ja vaadittava maahan muutosta ja moraalia että saadaan pelastetua tämän maan talous ja turvallisuus !
Ei ole mitän järkeä luovuttaa Hörhöille ja sosiaalipummeille koko maata ja tulevaisuutta Merkeliä nuolevien Politikkojen suojeluksessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000