Perussuomalaiset

Pia Kuparinen

Heinäsirkan syöntiä

4 kommenttia

Perussuomalaiset jättivät tänään eduskuntapuolueiden yhteisen ilmastotyöryhmän. Sipilän johtaman työryhmän tavoite oli etsiä ja esittää keinoja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Sen sijaan lähdettiin hakemaan yhä kovempia tavoitteita suomalaiselle ilmastopolitiikalle kustannuksista ja muiden maiden toimista välittämättä.

Suomi ei yksin pysty maailman ilmastomuutosta torppaamaan, oman teollisuuden toimintaedellytyksiä voimme kyllä heikentää sekä kasvattaaa kansalaisten liikkumisen ja asumisen kustannuksia. Melko huonoa esimerkkiä näyttää myös pääministeri itse; ensin vaaditaan ilmastotekoja ja kohta lähdetään uudella pienkoneella huvilennolle.

Muistan kun lapsena piti syödä lautanen tyhjäksi, koska maailmassa on niin paljon nälkää näkeviä. En tiedä lähtikö heiltä nälkä sen enempää vaikka näin toiminkin. Nykyajan vastine tälle on ehkäistä ruokapulaa ja ilmastomuutosta syömällä länsimaissa enemmän hyönteisiä. Aivan turhaa. Samankaltaisesta heinäsirkan syömisestä on kysymys yrityksessä ratkaista ilmasto-ongelmat maassa, jonka päästöillä ei maailman mitassa merkitystä ole.

Toki ilmastotalkoissa voidaan ja pitääkin olla mukana, mutta toimien tulee olla järkevässä mitassa. Julkaisemme oman ympäristö- ja energiapoliittisen ohjelman torstaina.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Jos nuo julkisuuteen tihkuneet tiedot pitävät paikansa, oli teko aivan oikea. Kyllä joku tolkku pitää olla kerjätessäkin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin persen myyjistä
#2

Suomi on myyty jo !

Lähes kaikki parhaat firmat on myyty jo ulkomaille nyt viimme viikkojen aikana on mennyt monta taas…Politikot tuhoaa loputkin Edellytykset toimia tässä maassa omien Brysselin paikkojen nuolemiselta Merkeliltä mm. Pakolaisbisneksellä ja Ilmasto vouhotuksella jolla pakolaisBisneksen kulut kännetään Yritysten ja Autoilijoiden maksettaviksi !

Eilien ylellä radiossa oli Viisas mies Mika Ihamuotila joka ihmetteli Suomen tyhmyyttä kun kaikki parhaat Firmat myydään maasta pois Amer Sport meni Kiinaan nyt viimmeisempänä se arveli että 10 v. sisälla kaikki toiminot on siirretty pois täältä siitäkin Firmasta !

Persu politikkojen pitäs palkata tuo Ihamuotila ja ja Aki Kangasharju pitää talouspolittisia luentoja että Puolueen päättäjät tajuaisivat edes jotain talouspolitikasta, Sihen kun Lisätään Eu Trolauksen ja PakolaisBisneksen ,Velaksi elämisen ja Sosiaali pummauksen vastustaminen niin Persujen voitto kulkua ei voisi estää mikään !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Persujen pitäs vaatia Viron veromallia maahamme !

Siis että työnteko ja yrittäminen ja sijoittaminen olisi kannattavampaa tähän maahan , Niin että Sosiaaliturvalla pummilla eläminen ei houkuttelisi, eikä sosiaali turvan taso houkuttelisi Pummeja toiselta puolen maailmaa tänne elämään kuin siat pellossa !
Myös omat Huumehörhöt pitäs laittaa kuriin työttömyys kortistoista roikkumasta. Myös Autovero malli pitäisi tietenkin ottaa Virosta !

SUOMEN PAHIN ONGELMA ON SOSIAALIKULUT ! 70 Miljardia vuodessa.
Ylen uutisten mukaan ne on jyrkässä kasvussa lähivuosina suurin syy niiden sikamaiseen tasoon On Pakolaisbisnes ja Huumebisnes jotka rahoitetaan täysin sosiaali kuluista.
Persujen on vaadittava että siihen tehdään 50 % leikkaus !
Sillä rahoitetaan Vironveromallai ja Autoveron poisto ! Näin maajamme tulee investointeja ja työpaikkoja ja näin voisimme ottaa kunnollisia maahan muutajia (Työperäisiä) näiden pedofilien ja terroristien sijasta joita joudumme kalliisti elättämään

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Minusta on naurettavan typerä ja iljettävä ajatus että ihmisten pitäisi syödä heinäsirkkoja tai hyönteisiä yleensäkään ehkäistäkseen ruokapulaa tai ilmastonmuutosta! Ja tämäkin taas viherhörhöjen höttöpäisistä unelmista lähtöisin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000