Perussuomalaiset

Petri Perta

"Äitiin voi aina luottaa, vaikka tämä olisi hyeena"

Vihreät on kummallinen puolue… Se on samaan aikaan kaksinaamainen ja tekopyhä moraalinvartija sekä kaikkea perinteisessä käsityksessä ”moraalista” vastustava sakki ulkokultaisia elitistejä, jotka eivät koskaan näe itsessään vikaa, ellei sillä ole saavutettavissa jonkinlaisia moraalisia pisteitä. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi oman valkoihoisuuden tai eurooppalaisuuden häpeäminen… Silloin on kannattavaa asettaa omat ”vikansa” jalustalle ja katua.

Kun perustuslakivaliokunnan näkemys Haaviston tapauksesta julkistettiin, saattoi melkein kuulla, kuinka suuri osa kansasta kohahti. Osa kohahti siksi, etteivät saattaneet uskoa caruna-Pekan pääsevän kuin koira veräjästä ja osa helpotuksesta siksi, ettei heidän ihqun sateenkaarimessiaansa arvoa alennettu oikeudenkäynnillä. Taaskaan. Vaikka aihetta ehkä olisikin ollut. Taas. Ties vaikka Pekasta leivottaisiin vielä presidenttikin…

No mikäpäs siinä, kukin tyylillään. Porakaivonkin kaataminen on helpompaa Ja todennäköisempää kuin tämän hallituksen, joten sikailla sopii. Viimeistään tänään saatiin varmistus siihen, että mistään ei joudu vastuuseen ja siksipä tämä hallitus on vihreille todellinen poliittinen koti. Toinen päivän kohahduttava uutinen oli nimittäin Antti Rinteen ilmestyminen perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja-spekulaatioihin. SDP:n puheenjohtajisto (Lue: San-Il-Marin) aikoo nimittäin esittää eduskuntaryhmälleen Rinnettä pev:n puheenjohtajaksi. Muistatteko Antti Rinteen? Se tuomittu huijari, joka oli pääministerinä mutta erosi heitettyään ensin yhden omista ministereistään bussin alle?

Jos Marin jotain ilmoittaa, niin tulee tapahtumaan. Niin se tässä hallituksessa menee ja vaikka esimerkiksi vihreillä ja vasemmistoliitolla onkin jokunen yhdessä sovittu näennäinen vastarannankiiski (Anna Kontula ja Emma Kari/Iiris Suomela unohtamatta valtakunnan möläyttelijä Mikko ” Syön hatullisentm ” Kärnää), ovat viisi puoluetta kuin yhtä puuta… Perhettä. Ei siis vain poliittinen koti vaan jotain paljon syvempää ja diktaattorin omaisesti maata pyörittävä Sanna Marin on kuin tuon perheen äiti. Kylmä, äkäinen ja etäinen mutta äiti yhtä kaikki. Tähän loppuun lainaan, modernin monikulttuurisesti alun perin arabiankielistä sananlaskua:

”Äitiin voi aina luottaa, vaikka tämä olisi hyeena”.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Tuo hyeena vertaus on kyllä erittäin hyvä.Mutta alfa susinaaras:kin on mielestäni naseva.Sillä jos perussuomalainen poliitikko tekee jotakin vähänkään sopimatonta,vert.Mäenpää.Niin tuo hallituspuolueiden lauma alkaa heti melkoisen”ulvonnan”!Ja vihreethän on tunnetusti fanaattisia sudensuojelijoita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Jumala on kuitenkin tämänkin hallituksen yläpuolella, ja voi muuttaa nämä asetelmat. Se todennäköisesti edellyttää paljon rukousta uskovaisilta.

Esivallan puolesta käsketään Raamatussa rukoilla, ja tämä hallitus vaikuttaa tarvitsevan esirukousta puolestaan enemmän kuin yksikään aikaisemmista.

Se, että Päivi Räsästä (kd) saa tämän hallituksen aikana vainota kuin vierasta sikaa, kertoo tasan tarkkaan missä tässä maassa tällä hetkellä mennään.

Pimeys juhlii. Laittomuus on päässyt valtaan. Hedelmät eivät tule olemaan herkullisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Petrikin. Sen asian tämä tälläinen hallitus on selkeästi näyttänyt: Kuinka Taivaan Isä on antanut: Todella ihanan; ja Rakastavan äidin. Ei tuonkaltaista: ”hyönaa:” joka seisoo, kuin selin; ja paapoo: laitonta. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#4

Hyviä , kommntteja !? Raamatussa kerrotaan tyhmästämiehestä , joka rakensi , hiekalle ! Eli valheen varaan !? Tuli myrsky ja talo sortui !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000