Perussuomalaiset

Petri Määttä

Demarien viherterrorimielivaltaa

Pitkästä aikaa tuli kipinää kirjoitella hieman ajatuksia paperille, ja näytti tuota tulevankin. Edellisten vaalien jälkeen, ja jo Rinteen hallituksen nimittämisen jälkeen en ole suoraan sanoen pystynyt seuraamaan uutisia. Kuvittelin ettei Sipilän hallinnon jälkeen tämän maan tuhoaminen voi hullummaksi mennä, mutta voi kuinka väärässä olinkaan! Demarit ovat vetäneet tämän homman vihreiden kanssa aivan uuteen eksponenttiin.

Ensin ihan pari pientä juttua, jotka häiritsevät. Ensinnä tämän hallituksen häikäilemätön äänestäjien silmään kuseminen, eivätkä edes yhtään häpeä sitä. Pääministerivaihdos kaiken sen shown jälkeen henkilöön, jolle äänestäjät eivät ole antaneet mandaattia johtaa Suomea. Paateron ja Rinteen kikkailut Paateron saamiseksi takaisin ministeriksi ja Antti-poika itse hallitustunnustelijaksi, luottamuksen menetyksen jälkeen. Haaviston omapäinen toiminta Al-Holin kysymyksissä, ja miten sekin taputeltiin väkisin jälkikäteen lailliseksi toiminnaksi. Sitten ihmetellään, että ihmiset eivät luota politiikkoihin, ja samalla vaaditaan kansalaisia noudattamaan mitä hulluimpia lakeja nämä samat älyn riemuvoitot keksivätkään. Monessa kuumempiverisessä maassa olisi jo barrikadit ja autot palaneet, enkä tarkoita nyt Ruotsia, vaikka sielläkin tätä jo tapahtuu. Marinista nyt on paha mennä sanomaan, ollut niin hajuton ja mauton kaikin puolin. Onhan hän hymyillyt kauniisti ja ottanut paikan parrasvaloissa. Oikeastaan varmaan sama asia kuin lasten kanssa, kun on hiljaista niin syytä on odottaa pahinta. Korjattakoon tässä heti myös se, että minulla ei ole nuoria naisia johtavilla paikoilla vastaan mitään. Saako häntä muuten sanoa nuoreksi naiseksi? Mikä olisi korrektimpi ilmaisu?

Uutisia seuraamattomuudestani johtuu, etten kaikki demarien vinkeitä varmaan edes tiedä enkä ainakaan muista. Mutta Posti-kuviot nyt ainakin. Niistäkin saatiin väännettyä persuja, että ne ne ei osaa puhua muusta kuin maahanmuutosta, ja että miten se maahanmuuttoon liittyy? No täten saatana, Postin HR Servicesin johtajan Tuuli Niinisen itse kertomana https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/posti-yolisien-leikkaukset-mahdollistavat-maahanmuuttajien-tyollistamisen/5575028#gs.th15mc Kaikkea ne persut keksiikin! Ja muutama sahanveto oksaan taas saatu aikaiseksi.

Tältä päivältä sitten teroitetulla sahalla oikein mennään https://www.is.fi/autot/art-2000006379608.html?fbclid=IwAR0LDwL949ePNM2yw1lNQtG4ODuxJqHkANc6bg326nXAVL13AzY4aJXtxi0 Moni työssä käyvä kiittää näistä. Tai työtön työnhakija, ajaessaan omalla muutaman satasen ropposellaan 200 km päähän työhaastatteluun, jonka työvoimatoimisto (vaimikäseonnykyään) on edellyttänyt, että on mentävä, ettei päiväraha katkea. Toki tästäkin taitaa saada korvauksen, jos osaa ja viitsii hakea. Plus määräyksellä, että työpaikka on otettava vastaan, tai muuten päiväraha katkeaa, vaikkakin puolison työ jäisi edelleen nykyiselle asuinsijalle. Tuon asian tiedän muutaman vuoden takaa kokemuksesta. Demareilla on varmasti mielessään, että kyyyyyllä nämä sitten loppupeleissä joku muu maksaa. Vaikka työnantaja, saadaanpahan tarkoitus ammattiliitoille ja demareille palkankorotusvaatimuksiin taas seuraavalla kierroksella. Voidaan tarmokkaasti vaatia kompensointia hallituksen tekemille ratkaisuille heikentää työntekijän asemaa! Ja oksasta eikun puru lentää.

Omat juttunsa ovat sitten se kuuluisa maahanmuutto ja aivan uudet sfäärit saanut ilmastohumppa. Suomalaisen cleantech-teollisuuden ulosliputus eikun vain jatkuu. Tämä sama suuntaus on näkyvissä monessa kunnassakin, kunnallisessa päätöksenteossa. Jos joku asia voidaan torpata mitä kyseenalaisemmilla ympäristövaikutuksilla, niin se tehdään. Ilmastonmuutos on globaali ja vakava asia, mutta voi herttanen aika miten näköalatonta viherpesua on sälyttää tämä kaikki suomalaisten niskoille. Samaan aikaan kun suomalaisesta puunpolttamisesta tehdään rikollista toimintaa ilmaston nimissä, esim. Puola rakentaa lisää kivihiilitehtaita ja EU:ssa pitää kiinni oikeudestaan tuottaa energiaa omalla kotimaisella energianlähteellään. Oi kun näkisi tämän kantavana teemana Suomen EU-edustajien ja hallituksen osalta, oikeudesta tuottaa energiaa omalla kotimaisella energianlähteellään. Tässä kysymyksessä ei nyt mennä edes Aasiaan asti, koska nehän ovat niin kaukana muutenkin. Ympäristöministeri Krista Mikkonen (vihr.) on yllättäen sitä mieltä, että metsiä hakataan aivan liikaa, jatkossa hakkuita täytyy vähentää. Metsät eivät sido riittävästi hiilidioksidia, vain runsaat 20 miljoonaa tonnia vuodessa. Suomen vuoden 2018 kokonaishiilidioksidipäästöt olivat 56,5 miljoonaa hiilidioksidiekvivalenttitonnia (milj. t CO2-ekv.). Puolassa yksi kivihiilivoimala tuottaa 29,86 vastaavaa tonnia vuodessa. Katsele täältä miten ja missä sitä tuprutellaan https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006320717.html Sure, kyllä me suomalaiset tämä pallo pelastetaan, revitään vaikka miten tavallisen ihmisen nahasta. Kielletään puun poltto, autolla ajaminen ja lihan syönti. Nämä sopivat kaikki vihreiden teemoihin, joita ei ole muuten ympäristö kiinnostanut sitten alkuaikojensa yhtään, ja sama hulluus on levinnyt myös erityisesti demarileiriin. Vasemmistoliittokin on enemmän kiinni tässä päivässä kuin SDP.

Sitten se maahanmuutto, ainoa asia, josta me persut osataan vaan pitää meteliä. Rinteen (ja Marinin) hallitusohjelman teemoja; kiintiöpakolaisten määrä nousee sadalla, perheenyhdistämistä helpotetaan, turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa parannetaan, kielteisen päätöksen saanut voi jäädä töihin, turvapaikanhakijoiden koulutukseen panostetaan, ulkomaalaisten opiskelua helpotetaan, osaavaa ulkomaista työvoimaa halutaan. Ei tarvitse tässä yhteydessä kuin kysyä, että mitä tehdään kantasuomalaisen syrjäytyvän nuoren hyväksi? Tai jatkuvasti mediassa olevien paskoissaan makaavien vanhusten hyväksi? Suomessa ei ole pitkään aikaan ollut ongelmana se, etteikö tänne olisi päässyt motivoitunut opiskelija opiskelemaan tai osaava ulkomaalainen töihin. Maahanmuuton haittapuolia ei tarvitse kuin katsoa eurooppalaisia medioita, ja lähimpänä Ruotsista sitä arkipäivää mitä siellä on. Kuka voi väittää hyvällä omalla tunnolla, että maahanmuutto ei aiheuta ongelmia? Kuka voi VAATIA kansalaisia nielemään kaiken, suvaitsevaisuuden ja rasistin pelon nimissä? Jo yksi kiintiöpakolaisperhe lisää kuntien menoja monessa momentissa, tarvitaan tulkkia (joka käänteessä), pakolaisohjaajaa, lisätukea, kaikki pitää ostaa ja uusinta uutta koska ei voi olla huonommin kuin kantasuomalaisella. Monella suomalaisella ei ole varaa ostaa energiatehokkaampaa telkkaria tai jääkaappia, tai hybridiautoa, tai edes uusia talvikenkiä tai takkeja, saati lääkkeitä ainakaan vuoden alusta, jolloin kaikki omavastuut nollautuvat. Tällaisessa jamassa, jossa Suomenkin talous tällä hetkellä on, KAIKKI asiat ovat vastakkain. Kymppi tuonne on jostain pois.

Otetaanpa ihan perimmäinen ja täysin kuvitteellinen tilanne, eli nyt ei sitten käy vänkääminen, että ei noin voisi ikinä tapahtua. Tonni vetoa että voisi. Kuvitellaan, että elämme vihervasemmiston (luen tähän myös siis demarit) luomassa kaaoksessa vuodessa 20xx. Sinulla on valuuttaa 10 yksikköä, jolla tiedät että lapsesi elää huomiseen, ja huomenna tarvitset taas sen 10 yksikköä jostain uutta. Sinulla on oma lapsesi, ja joku muu tulee viereen vaatimaan että hänkin tarvitsee. Kummalle annat tuon kympin? Vai käytätkö molempiin 5 yksikköä, ja tiedät että molemmat tai se oma lapsesi ei näe huomista? Miten on? Minulle valinta on varsin helppo.

Suomessa ei ole ollut epäjärjestystä kadulla pitkään aikaan, mutta pelkään että tällä menolla siellä vielä aseita nähdään, muillakin kun näillä rikastuttajilla. ”Vääränlaisen” puheen vaientaminen, kaikki suomalaisuuden puolella oleminen kun väännetään rasistiseksi, ja hallitus teoillaan heikentää jatkuvasti kantasuomalaisten asemaa suhteessa muuhun maailmaan, ei voi johtaa kuin huonoon suuntaan. Suomi ei ole ollut epäyhtenäisempi ja kyräilevämpi sitten sataan vuoteen, ja jonkunlainen ”luokkajako” on tapahtumassa paraikaa. Tätä nämä viisaat eivät näe, vaan ruokkivat sitä ja edesauttavat erimielisyyden syntymistä joka päivä. Hyvä hallitus, ette te saa ihmisten suita tukkimalla, ja omalta kansalta jatkuvasti viemällä, erityisesti heidän arkeaan pala palalta, väkisin käännytettyä ihmisiä niin himoitsemaanne suvaitsevaisuuteen. Kuitenkin valtaosalla väestöä isänmaallisuus ja jonkunlainen kansallisaate on vielä varsin syvällä, jokapäiväisessä käytössä ja kulttuurissa. Äänet voivat hetkeksi hiljetä, mutta se paljon puhuttu paine (ei uskalla käyttää sana viha) kasvaa koko ajan, ja jossain se räjähtää käsiin. Ja vielä tähän liittyen, oikein tuore uutinen joka pistää taas kämmenen lyömään otsaa. Miten läpinäkyvää. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5387a6c4-03ca-40c0-9fab-42207a877440

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


10 kommenttia
Lare
#1

Kuinka vähällä järjellä tätäkin maata johdetaan…..
Vaikka kuinka väännät rautalangasta, eivät nämä tampiot tajua että olemme Ruotsin tiellä kohti monikulttuurista unelmaa jossa pommit paukkuvat, ihmisiä ammuskellaan tai piilotetaan alvariinsa.
Kirsikkana kakun päälle kuntien ja valtion talouden ajaminen perikatoon kymmenien- tai satojentuhansien uusien pakoloisten
elättämisellä!
Minäkin luulin ettei J.Kataista tollompaa globalistien persvakoa nuoleskelevaa pääministeriä huonompaa voi enää tulla!
Vaan tulipa, ja vielä toinenkin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lare
#6

Korjaus, PUUKOTETAAN!
Saakelin automaattinen tekstin syöttö….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

”Samaan aikaan kun suomalaisesta puunpolttamisesta tehdään rikollista toimintaa ilmaston nimissä” Kuka tekee? Mistä olet moista lukenut?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#7

Pahoittelen että vastaus on viivästynyt, ei tule niin usein täällä seurailtua. Noh, ehkei ihan suoraan noin ole kukaan sanonut, mutta pienpuunpoltosta kirjoitellaan vähän väliä lehdissä, kuinka pahasta se on joka asiassa. Ennakoin tulevaa, eiköhän se jonkun vihreän mielessä kuitenkin pyöri. Lämpö ja sähkö tulee pistorasiasta, niin siistiii.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Hyvä kirjoitus! Suomi pelastaa koko maapallon. Velkarahalla.

Joka viides euro, jonka Suomen valtio käyttää, on velkarahaa.

http://velkakello.fi/

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Onhan Poliisihallituksen yksi korkea-arvoinen virkamies,nimeä nyt mainitsematta.Ehdottanut jo,että metsästäjiltä pitäisi kerätä niinsanotut,ylimääräiset/turhat aseet pois.Sellainen Valtio joka valmistautuu Kansannousuun,menettelee edellämainitulla tavalla.Ja onhan poliisi saanut jo,pannasimersut Poliittisen Eliitin suojaamiseksi!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Siis tarkoitin tietenkin Panssarimersut,tuossa edellisessä kommentissani.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000