Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Jumalallista johdatusta vaiko uusi kusetus

5 kommenttia

Entistä Kallionkirkon kirkkoherraa ja nykyistä Helsingin piispaa Teemu Laajasaloa on kohdannut ”taivaallinen ihme”. Tuota vihervasemmistolaisen taustan omaavaa, materialistista ”hengenmiestä” ja hänen satumaista tuuriaan ei voi kuin ihmetellä. Jos piispa ei ole vielä lotonnut, niin kannattaisi varmaan laittaa kuponki sisälle seuraavalle arvontakierrokselle. Piispalla oli velkainen, suoritustilassa oleva yhtiö, jonka tilien käytössäkin taisi olla normaalia enemmän epäselvyyksiä. Yrityksen kirjanpidossa vuosina 2015–2017 oli merkittäviä puutteita, joista tilintarkastajakin joutui huomauttamaan. Kirjanpidon epäselvyydet päätyivät myös poliisitutkintaan, ja keväällä 2019 Laajasalo sai Helsingin käräjäoikeudelta tuomion tuottamuksellisesta kirjanpitorikoksesta, mikä ei ole enään mikään pikkujuttu. Piispan yrityksellä oli velkaa Kesäkuussa 2018 ainakin 339000€ (velkasumma on ollut joidenkin lähteiden mukaan jopa 534000€) ja jo Lokakuussa 2018 yritys oli täysin velaton, ilman mitään liiketoimintaa tai yritykseen sisään tulevaa kassavirtaa. Laajasalon velat olivat ”uudelleen järjestelty” ja näin saatiin kirjanpitoon merkittyä ”liiketoiminnan muiksi tuotoiksi 442000€”. ”Taivaallinen ihme” oli siis tapahtunut.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/piispa-teemu-laajasalon-yhtio-purettiin-annettiinko-satojentuhansien-eurojen-velat-anteeksi/e0d6f79f-039a-4644-b965-46ab76c7e53d?ref=iltalehti:c7cf&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=kiintea_kauppalehti_ohjausboksi&utm_content=ohjausboksi&_ga=2.251275526.1263759495.1566465598-1764704745.1562272009

Jeesus muutti veden viiniksi ja vihervasemmistolainen piispa Teemu Laajasalo velkansa – tuloiksi.

Kaikki varmaakin muistaa vielä Piispa Laajasalon epäselvyydet piispan edustusluottokortin käytössä. Kortilla oli syöty, juotu, sekä nukuttu riittävän hyvin ja tasokkaasti. https://yle.fi/uutiset/3-10015449

Piispan kannattaisikin harkita pysyvää uraa liike-elämän puolella, koska pystyy noin näppärästi muuttamaan velat – tuloiksi tai ainakin uraa TV-evankelistana, jossa pystyisi laittamaan rahat suoraan omaan taskuun, kuten Amerikkalaiset esikuvat. Kokemustahan piispalla näyttäisi muiden rahojen käytöstä olevan enemmän kuin tarpeeksi, julkisuudessa olleiden tietojen perusteella. Tosin Piispa Laajasalon rahan käyttö ja käytös ei poikkea kovinkaan paljon muiden nykyisten ja eläkkeelle jääneiden juoppo-piispojen rahan käytöstä ja käytöksestä.

Kenen rahoilla ja kenen aloitteesta piispa pelastettiin, oliko kyseessä peräti ”taivaallinen väliintulo” vai pitikö vihervasemmisto huolta omistaan?

Miten verottaja suhtautuu kassakriisissä olleen yrityksen äkkirikastumiseen?

Pimeätä tuloako? Jos varat taas on lahjoitettu, niin eikö silloin varoista pitäisi maksaa lahjaverot?

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
#1

Sosialismissa yhteisten varojen hoitaminen on kaikkein tuottoisin bisnes.

Takavuosina ihmettelin sitä säästäväisyyttä ja uhrautuvaisuutta, jolla Neuvostoliiton presidentti paneutui omien talousasioidensa hoitamiseen: Säästettyään kymmenen vuoden ajan alle tuhannen ruplan kuukausipalkkansa viimeistä kopeekkaa myöten, oli hän pystynyt kartuttamaan omaisuuttaan kymmenien miljoonien dollareiden edestä.

Nykyään ei tarvitse säästellä kartuttaakseen varallisuuttaan, koska on kehitetty aivan uusi rahoitusmuoto, joka tietenkin koskee vain eliittiä: kiitollisuudenvelka. Kiitollisuudenvelkaa on kukin vapaa ottamaan asemansa ja vaikutusvaltansa rajoissa ja se maksetaan dollareissa suoraan veroparatiisin tilille.

Menneinä vuosina, kun raha oli rahaa, kiitollisuudenvelan ottaminen oli rangaistavaa, mutta hybridiuhkien taloudessa se on suositeltavaa ja jopa pakollista: ilman lahjusten ottamista ja alistumista kiristykselle ei virkaa voi saada.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#2

Oliskohan niin , että kysymyksessä on niinsanotun sielunviholisen Saatanan sormet pelissä ??!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Kyllä, juuri näin, eikä vain sormet pelissä vaan pelipöydän jakajana!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

On todella ikävää, miten kansankirkkomme johtajat ovat potkaisseet Herramme Jeesuksen pois kirkosta kokonaan. Kirkosta on tullut kähmijöiden lypsylehmä ja mädännäisyys leviää jokaisella osa-alueella. Muistatteko, kun piispa Irja Askola upotti lapsille tarkoitettujen virpomispalkinnoiksi ostettujen suklaamunien ostokulut kirjanpitoon edustuskuluina!! Ihan niin kuin ei piispan palkalla olisi mitenkään voinut kustantaa näitä lasten makeisia omasta kukkarosta. Täysin käsittämätöntä ja häpeämätöntä kirkkain silmin tehtyä vääryyttä näiltä muka hengellisiltä paimenilta – kyllä näiden ”paimenien” vanavedessä joutuu suoraan helvettiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Kyseinen Irja Askola yhdessä entisen arkkipiispan kanssa oli minullakin mielessä kun kirjoitin tekstiin kohdan
”Tosin Piispa Laajasalon rahan käyttö ja käytös ei poikkea kovinkaan paljon muiden nykyisten ja eläkkeelle jääneiden juoppo-piispojen rahan käytöstä ja käytöksestä.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000