Perussuomalaiset

Pekka Hovatov

Helsinginkaupunginkanslia mätänee vihervasemmiston toimesta

Helsinginkaupunginkansliasta on tällä hetkellä Helsinginkaupungin ja sen valtuuston johdossa oleva vihervasemmisto luonut helsinkiläisten veronmaksajien kustannuksella itselleen ja toiminnalleen propagandatoimiston, joka ei nykymuotoisessa toiminnassaan häviä ollenkaan omalle esikuvalleen natsi-Saksan Joseph Goebbelsin johtamalle Kansanvalistus- ja propagandaministeriölle. Helsinginkaupunginkanslian ainoana tehtävänä tällä hetkellä näyttäisikin olevan vihervasemmistolaisten erinomaisuuden mainostaminen ja ylistäminen. En tiedä onko kaupunginkanslian toiminta edes lainmukaista, koska ainakin minusta, sen toimintaa jo jonkin aikaa seuranneena, se näyttäisi täyttävän poliittisen syrjinnän tunnusmerkit helpostikin.

On mielenkiintoista havaita kuinka vihervasemmiston miehittämä poliisi- ja syyttäjänlaitos ei ole kiinnostunut tippaakaan vihervasemmiston julkisesti harjoittamasta hegemoniasta ja poliittisesta syrjinnästä, joka muuten on Suomen rikoslaissa määritelty, toisin kuin vihervasemmiston itsensä ahkerasti harjoittama ”vihapuheen” metsästys. Tuo vihervasemmiston toiminta on rahoitettu Helsinkiläisten veronmaksajien rahoilla, näennäisesti kaupunkilaisten ”palveluina”, jotka kuitenkin on todellisuudessa pelkkää vihervasemmistolaista propagandaa. Puolueettomasta tiedonvälittämisestä kaupunkilaisille ei kannata edes puhua Helsinginkaupunginkanslian tapauksessa. Se on keskittynyt pelkästään tuomaan esille vihervasemmiston kannalta edullisia asioita ja ”myymään” vihervasemmistolle epäedulliset asiat kaupunkilaisille vihervasemmiston ”positiivisina ja suurina” saavutuksina. Laitankin tähän linkin eräästä 21.8.2019 julkaistusta Helsinginkaupunginkanslian tiedotteista. Kannattaa käydä lukemassa tämä tiedote ja se ei ole edes räikeimmästä/pahimmasta päästä.

https://www.sttinfo.fi/tiedote/pohjoismaiden-paakaupungit-ovat-arvoliberaaleja-helsingissa-vihreiden-kannatus-korkein?publisherId=60590288&releaseId=69863330

Helsinginkaupunginkanslia on tässä matkan varrella muunmuassa julkistanut vihervasemmiston edustajien saamia ”kunniamainintoja ja palkintoja maailmalla”, joita ovat myöntäneet muut vihervasemmistolaiset toimijat. Noita tietoja ei siis ole ensin julkaistu puolueiden omissa propagandavälineissä kuten Vihreässä langassa tai Kansan uutisissa, vaan ne on julkaistu Helsinginkaupunginkanslian tiedotteissa, aivan kuin moiset tiedot olisivat jokin Helsinginkaupungin toiminnan kannalta oleellista asiaa.

Toivoisinkin että Helsinkiläiset heräisivät jo nyt miettimään mitä he todellisuudessa haluavat kotikaupungiltaan Helsingiltä tulevaisuudessa. Me Helsinkiläiset olemme Helsingissä nähneet mihin vihervasemmistolainen hegemonia johtaa. Samaa sekoilua, joka on jatkunut Helsingissä nyt jo vuosikaudet, vihervasemmiston ollessa täällä vallassa, niin samankaltainen toiminta on havaittavissa myös keväällä 2019 valitun hallituksen työskentelyssä. Helsingissä esimerkiksi vihervasemmisto leikkasi tuet pois köyhien leipäjonoilta ja jakoivat rahat laittomasti maassa olevien henkilöiden ilmaiseen, yksityisellä puolella tapahtuvaan terveydenhuoltoon. Samalla vihervasemmistolainen valtuusto päätti maksaa sosiaalituet myös laittomasti maassaoleskeleville, niiltä osin kuin Kela ei niitä rahoita. Tavallinen Helsinkiläinen ei ikinä tule pääsemään nauttimaan moisista eduista, ei edes hakemalla niitä. Myös uusi vihervasemmistolainen hallituksemme nosti ensi töikseen kehitysapua melkein 1 miljardiin euroon, joten rahaa ei enään riittänytkään vihervasemmiston katteettomien vaalilupausten täyttämisiin, kuten kuuluisiin ”Vappusatasiin” ja vanhusten hoitajamitoituksien korjaamisiin ynnä muihin tärkeisiin kohteisiin.

Helsingissä on myös jo alueita joissa vieraskielisten osuus on yli 40%. Noilla Itä-Helsingin jo ghettoutuneilla alueilla ei muuten sitten asu vihervasemmistolaiset poliitikot, vaan he ovat juurtuneet suurimmalta osin kantakaupungin alueille kuten Punavuoreen, Kallioon ja Kruunuhakaan. Heidän on siis helppo vaatia ja luoda ghettoja muihin kaupunginosiin, koska ne eivät tule sijaitsemaan heidän naapurissaan, eikä ghettojen mukanaan tuomat ongelmat siten koske heitä itseään.

Näistä ghetoista kärsii etupäässä ne kymmenettuhannet päivittäin työssä käyvät, ahkerat Helsinkiläiset, jotka todellisuudessa rahoittavat maksamillaan veroilla vihervasemmiston hillumiset ja sekoilut Helsinginkaupungin eri toimielimissä. Noille ahkerille kaupunkilaisille ja heidän ongelmilleen ei vihervasemmisto suostu korvaansa kallistamaan, vaan näyttää keskisormea. Ainoastaan vaalien aikana, vihervasemmisto viljelee lupauksiaan paremmasta tulevaisuudesta ja kuitenkin nuo heidän antamansa lupaukset ovat osoittautuneet järjestelmällisesti katteettomiksi yksi toisensa perään, joka kerta käytyjen vaalien jälkeen. Hyvä esimerkki tästä on vihervasemmiston tekemät ja nyt jo katteetomiksi osoittautuneet vaalilupaukset 2019 eduskuntavaalien yhteydessä.

Mieti siis Helsinkiläinen jo nyt haluatko oikeasti tulevaisuudessa muutosta asioihin, kuten esimerkiksi kaavoitukseen ja terveydenhuoltoon vai haluatko tukea suon päälle rakennettavia asuinalueita, josta tulee maailman kalleinta rakennusmaata, kunhan se on ensin paalutettu ja pohjatyöt tehty Helsinkiläisten veronmaksajien kustannuksella. Haluatko että kaupungin keskustaan rakennetaan polkupyörätunneleita, jotka säästävät peräti 600m ajomatkaa ja tunnelin rakennuskustannukset per metri ovat suuremmat kuin länsimetrolla. Haluatko sinä Helsinkiläinen että kotikaupungistasi tehdään koko maailman sosiaalitoimisto ja terveysasema, jossa kaikki muut ovat tervetulleita paitsi sinä. Sinusta ei kelpaa mikään muu kuin sinulta saadut rahat.

Etkö sinäkin Helsinkiläinen haluaisi, että sinun selkänahastasi revityt verorahat käytettäisiin kaikkia kaupunkilaisia hyödyttäviin kohteisiin, myös sinun itsesi hyväksi, eikä pienen ääriryhmän mielitekoihin ja muun maailman paapomiseen, sekä parantamiseen???

Vihervasemmisto hankkikoot hyvän omantuntonsa omilla rahoillaan!!!

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Aivan loistava kirjoitus Hovatovilta!! Vaikka itse en Helsingissä asukaan niin on se kuitenkin minunkin pääkaupunkini, jossa on mukava joskus käydä pikku lomalla vaikka – siis oli mukava ennen käydä. Enää en oikein tykkää tulla sinne, kun musut kävelee kaduilla tosi leveesti ja ne kävelee vaikka päältä, ne ei väistä ollenkaan. Kantikset osaa sujuvasti soljua vaikkakin joskus kylkiä myöten, mutta nämä pääkaupungin rikastuttajat eivät väistä tuumaakaan ja jos itse tekee saman niin tulee tönityksi. Koko suku tulee leveessä rivissä, ovatko ne koskaan edes kuulleet sanaa jono. Ilmeisesti ne odottaa että aina annetaan tietä, ihan joka paikassa, just niin kuin Helsinginkaupunginkansliassa oikein viraston puolesta annetaan esimerkkiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Göran
#2

Kohta se on Helsinkikin sitten oikea ”shithole”!
Tukholma esimerkkinä, siellä toistasataa pommia räjähtänyt tänä vuonna.
Autoja, kouluja ym palaa harva se päivä.
Eivätkä syyllisiä eivät ole Börje ja Sven…
Ryöstöjä, pahoinpitelyjä ja raiskauksia uusruotsalaisten toimesta pilvin pimein.
Järkyttävää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tulee mieleen mussoliinit ym
#3

Toiminta liittyy vallankaappaukseen. Ensin media miehitetään, sitten ovat vuorossa poliisi ja muu virkamieskunta. Viimeisenä kansanedustuslaitos.
Tämän jälkeen voikin tehdä oman aatteensa mukaisesti mitä vain. Silloin vastustajat hiljennetään vaikka väkisin, kuten kävi Mussolinin Italiassa, Hitlerin Saksassa, Chauceskun Romaniassa ja onhan näitä esimerkkejä.
Kun jonkin aikaa kului, löysivät nuo ”suuret valtiomiehet” itsensä hirrestä.
Hyvä alku tähän on menossa epätasa-arvoisen sananvapauden nimissä joka hiljentää ja tuomitsee ainoastaan vallanpitäjien aatetta vastaan olevat.
He tarvitsevat valtaansa kohdistuvia vihollisia, konservatiiveja kuten persut, joita voi sitten mätkiä mielin määrin.
Juutalaiset olivat hitlerin keksimä uhka Saksan tulevaisuudelle. Kun tätä keksittyä uhkaa tarpeeksi toitotettiin, alkoi kansa uskomaan sen todeksi.
Totalitarismi tarvitsee vihollisia ”oikeuttaakseen” terrorin.
Antifa on meillä valmiudessa kuten se on Saksassa Afd:n kimpussa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ajatuken ajatuken ajassa
Hämmentynyt
#4

Ruotsi on vaarassa ,Muslimia lie pari miljoonaa ?´
Tuhon Engelit ,riemulla villitsi, valtansa voimasta riemuitsee.
Saatana Herrana,, Itse pää perkele , Katkotut päät jäljelle jää !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000