Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Ohjailua ja yksipäistämistä - Tänään sinulla on oma ääni

Jälleen kerran on todennettu, että puolueet pyrkivät ohjaamaan kunnissa ehdolla olevia omien listojensa ehdokkaita. Onpa taas sen sortin ohjailua, mihin en suostuisi, joukkoälytystä. Kunnallisvaalit ovat ennen muuta henkilövaalit, ei kipeän holhoavaa laumasieluistamista. Media puolestaan ohjailee valtakunnan tason vaalituloksen muodostumista omien sidostahojensa etujen mukaisesti ja yksittäiset toimittajat oman asennemaailmansa innoittamina.

Asioista pitää saada keskustella vapaasti, keskustelemalla osaaminen ja tiedot vaihtuvat. Mielipiteeseen voi näin koettaa vaikuttaa ja omaakin mielipidettä avoimuuden kautta muuttaa. Jos päättäessä on yksi ääni, käyttäisin kuitenkin sitä yhtä ääntä ja omaa älyäni. Useimpiin päätöksiin voi, oman erilaisen mielipiteenkin takaa, sopeutua ja silloin mennään yhteen suuntaan. Aina se ei mene näin ja silloin on taustalla usein joukko”äly”, ohjailu ja laumasieluisuus.

Olen suhtautunut totaalisen kielteisesti poliittiseen tapaan toimia, näennäiseen poliittiseen korrektiuteen ja näennäiseen rehellisyyteen. Olen totaalinen kieltäytyjä, mitä tulee puolueiden ohjailuun ja median pyrkimyksiin vaikuttaa vaalien tulokseen ja ennen muuta omaan mielipiteeseeni. Omalle kohdalleni tämä ”tiukkapipoisen” kriittinen suhtautuminen näihin asioihin ja toimittajien suututtaminen koitui ansaitsemattomaksi mediajulkisuudeksi. Julkisuudeksi, joka sidottiin kiinni epäasiallisuuksiin, yleistettyyn ajojahtiin ja asioiden vääristelyyn, jonka seurauksena syntyi valhe. Joku sanoisi tällä kohtaa, että mikä tahansa julkisuus on hyvästä. Toinen sanoo, että mitäs läksit?

Olen lähtenyt ajamaan kunnallisia ja ihmisten asioita, en politikoimaan. Kun olen mukana, samalla ehkäisen osaltani älyttömyyksiä. Olen liikkeellä omana rehellisenä itsenäni, en minkään puolueen nautana. Vastaan itselleni ja ihmisille, en puolueelle. Olen mukana yhteiskunnallisten asioiden hoidossa, koska en voi hyväksyä edellä mainittujen ilmiöiden antaa vain tapahtua ja ohjailla ihmisten elämää. Olen mukana jakamassa osaamistani ja samalla olen mukana oppimassa toisilta uutta. Noista asioista muodostuvat tekoni. Suoruudestani tulen jatkossakin saamaan nenilleni, ansiosta tai ansiotta.

”Murikka”

Tekstin aiheet:

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja