Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Perin suomalaiset ovat oikealla asialla

5 kommenttia

Kaikki ovat joskus vaikeuksissa. Suomi ollut vaikeuksisa 10 vuotta ja EU pahentanut asemaa koko ajan. Kaikki selviävät vaikeuksista, ihmiset ja valtiot, omilla voimillaan ja yhteistyöllä. Siihen ei liittovaltiota tarvita. Perin suomalaiset puolustavat eduskunnassa oikeaa niemen nokkaa.

On naiivia, että autetaan veroja kiertäviä ja laistavia maita, jotka toimivat rikollisesti ja huolettomalla tavalla. Naiiviutta lisää se, että tuettavat maat ovat varakkaampia kuin Suomi, tuettavien maiden nettovarallisuus on Suomea huomattavasti korkeampi.

Typeräksi ”tukipaketin” tekee se, että suomalaisten selkänahkaa vastaan otetaan velkaa, jota rahaa jaetaan huolettomasti ulos omasta maasta. Pitää muistaa myös se, että nämä maat eivät tule koskaan auttamaan Suomea, eivätkä suomalaisilla verorahoilla koskaan osta mitään Suomesta.

Viimeisenä riuhnaisuna tähän kohtaan. Rahaa jaetaan vastuuttomasti tilanteessa, jossa yleinen talous on kohenemassa. Talous ylikuumenee, hinnat ja korot karkaavat käsistä. ”Apu” on turhaa ja vahingollista monin tavoin. Voisiko sanoilla leikkivä keskusta ja vihertävä vasemmisto laittaa framille luvut, joilla perustelee tällä kohden unionin hyvyyttä suomalaisille – luvut, numerot. Peräänkuulutan laadukasta tietoa, en tarjoamaanne ideologista mielikuvahöpinää. Suomen luvut puhuvat sen puolesta, viimeiset 10 vuotta vaikka, että EU ei ole Suomelle hyvästä. Yksi lukuvertailu Euroopan Unionin roolista Suomen menestystekijänä; Suomella oli vuonna 1990 velkaa 10 miljardia ja nyt sitä on 124 miljardia. Kun Marin saa vahingontekonsa loppuun, velkaa on 140-150 miljardia.

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Pasikin. Suoraa ja rehellistä puhetta sinulta. Elämme elämämme ihmeellisintä aikaa, Kun PERKELEEN Henkivalta Hyysää ja kouluttaa ❤️ Sydäntuntijoiksi: Kumpainenko HERRA meitä sisällämme johdattaa, KOSKA heissä näkyy Niin selvänä, Onko heissä JEESUS sydämen valtiaana, KUTEN Monet Ohisalonkin puheet paljastavat. Meistä sanotaan että me jokainen ihminen: Kasvattaisimme, Toisen ihmisen, itsemme kaltaiseksi. Kiitos. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Pasikin. Suoraa ja rehellistä puhetta sinulta. Elämme elämämme ihmeellisintä aikaa, kun perkeleen henkivalta kasvattaisi meistä kaikista, oiken, ”renikkarintaisia”, hänelle hyviä työmiehiä. Sitten me olisimme: Valehtelijoita, ketaleita, retaleita ja roistoja, täydellisiä pakanoita, ja tuulissa lentäviä ”akanoita”: Olisimme perkeleen kaltaisia. Sitähän, muuten sanotaankin; että meistä jokainen haluaisi kasvattaa toisesta ihmisestä itsensä kaltaisen. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Pasikin. Mikäli Valtio On pakanallinen, koulutusaika, saisi olla Hyvin lyhyt, KOSKA pakanallisesti käyttäytyminen, ja osaaminen on Meille: Niin luontaista toimintaa. Toista On: OLLA Se Mieli, Kuin Jeesuksella Kristuksella Oli Ja On. Kiitos. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#4

Tuon paketin hyväksymisen jälkeen,kansa voisi äänestää niinsanotusti jaloillaan.Ja lopettaa Saksalaisten,Ranskalaisten,Italialaisten ja Espanjalaisten autojen ostamisen.Näin menetellen kyseisten automerkkien myynti vähenisi.Ja samalla myös maahantuontia näiden autojen kohdalla pitäisi vähentää.Saisivat edellämainitut maat sitä mitä tilasivat!Etenkin Saksalle ja Ranskalle se tekisi hyvää,kun häärivät”kukkona tunkiolla”..Eikä se pahaa tekisi Italialle ja Espanjallekaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#5

Pasi ym.tuovelka siinä sitä onkin , tietämistä , mihin ihmeeseen sitä on tuhlattu 30 vuoden AIKANA ?!? Onko kysymyksessä tosiaan , aivan niinsanottu velkaorjuus ??! Sillä on kuitenkin vaikutusta , koko itsenäisyyteemme !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000