Perussuomalaiset

Pasi Ruuska

Marin - Pilatus Pontius

1 kommenttia

Käsien pesu vaikean päätöksen jälkeen helpottaa oloa, eikö Marin. Käsienpesu hävittää epäilykset omista hölmöilyistä ja samaiset jäljet katoavat useimpien käsien pesua seuranneiden mielestä.

Käsienpesu puhdistaa Marinin mielen ja poliittisen muistin. Kaikkia ei miellytä raamattuun viitaukset. Raamatussa Pilatus Pontius pesi kätensä lähetettyään Jeesuksen ristiinnaulittavaksi. Pilatus pyrki teollaan irti vaikeasta ja ristiriitaisesta päätöksestä.

Monasti joudutaan valitsemaan useamman vaihtoehdon väliltä. Marin: ”Takki auki vai takki kiinni?” Käsienpesun jälkeen ei Marinilla, eikä käsienpesuteatteria seuranneilla ihmisillä, ole enää niin suurta tarvetta perustella tai arvioida sanottua tai tehtyä.

Juuri kukaan ei enää muista Marinin korona-hölmöilyjä ja kuinka hän sanoi mm, että ei Suomessa tarvita Italian kaltaisia toimenpiteitä, jätetään se teatteri heille. Nyt on poliittista käsien pesua jokapäiväisissä tiedotustilaisuuksissa ja median otsikoissa. Vain he jaksavat muistaa, jotka jaksavat painostaa Marinia ulkopuolelta oikemmalle päätösten polulle – heidän muistinsa on pidempi kuin Voguen lukijoiden.

Johtaja ei koskaan syytä alaisiaan omista haasteistaan julkisesti. Johtaja on kiinnostunut siitä, miten asiat hoidetaan ja saadaan konkreettisesti tehdyiksi. Johtajaa ei saa takertua siihen, millaista imagoa teot heijastavat. Sitä kutsutaan johtamiseksi.

Ironia tässä on se, kuinka sopivaa onkaan käsien pesu koronan torjunnassa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
Vihainen
#1

Haastattelu Voguessa on isomman messun asia, kuin tarpeeton sairastuneiden ja ihmishenkien määrän lisääntyminen.
Ihmeesti asiat vaan voidaan yrittää haudata? Stubbin taannoinen kuittaus puheessa antamallaan väärällä prosentilla, ”sori siitä” sanomisella, sai vasemmiston riehaantumaan ja YLE:n tolaltaan .
Nyt on paljon törkeämmästä asiasta ja laiminlyönnistä kyse ja sekö painetaan villaisella?
On kerättävä aineistoa, vaikka Valtakunnansyyttäjän toimesta. Ihan vain senkin vuoksi, että tehdyiltä möhläyksiltä vältyttäisiin jatkossa. Samalla selviäisi kuka tekin mitäkin ja kuka ei tehnyt.
Jos ei suoraan syyllisiä etsitäkään, niin syyt ainakin selviäsivät. Ehkä myös syylliset siinä sivussa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000