Perussuomalaiset

Outi Mara

Hyväpuhe

3 kommenttia

On olemassa ihmisiä, jotka ovat aina oikeassa. Kun keskutelussa jäädään pulaan, syy on tietenkin toisessa, vastapuolen keskustelijassa. Sillä on niin huonot mielipiteet, että on parempi haukkua, nimitellä ja solvata se jo heti alkuunsa. Asiasta viis. Olethan oikeassa. Sitten keskustelua ryyditetään sanoilla uhriutuminen, ääri- (voit lisätä mieleisesi sanan) ja vihapuhe. Kun olet oikeassa, käytät kaikki temput, että vastapuoli tietää ja tuntee sen nahoissaan.
Samat, hyvesignaloivat ihmiset, vihaavat yli kaiken häviämistä. Ei pärjätä kavereilta lanseraamilla termeillä. Ei pystytä perustelemaan asiaansa. Ja nytten sitten, on keksitty vihapuhe. Vihapuhe, joka halutaan aisoihin. Ikäänkuin ihmisten asiaton solvaaminen ja uhkailu eivät jo nyt ole rikos ja rangaistava teko, poliisille ilmoitettava rikosasia. Ja ennen kuin joku pahoittaa mielensä, kyllä, pidän täysin asiattomana ihmisten uhkailemista. Törkyturpailu ei muuten ole kenenkään etuoikeus, eikä se katso aatesuuntaa, puoluetta, kansallisuutta. Se on törkeää, mistä suunnasta tahansa. Ja sitä tapahtuu, suunnasta riippumatta.
Vahditaan termejä, sormien asentoa, liitetään ihmiset oman mielen mukaan kulloinkin itselle sopivaan äärijohonkin. Heillä on parempana ihmisenä oikeus määritellä jokaisen asento, mielipide ja he tietävät, mitä pääsi sisällä liikkuu.
Onnea vaan paremmille ihmisille. Jatkakaa hyväpuhetta. Hiljennetään yhdessä kaikki erimieliset. Pelotellaan tarpeeksi kauan, että kaikki ovat samaa mieltä, kuin muumilaakson hattiwatit. Kyllä me tästä kunnon vanha neuvostoliitto saadaan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Isoveli
#1

Euroopan Unionin (EU) “Code of Conduct”, lupaa auttaa tarkastamaan ja “kriminalisoimaan” eriäviä yksityisiä mielipiteitä – joita EU ajaa, sekä havaitsemaan ja “kriminalisoimaan” ns. laittoman online vihapuheen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Eyes Wide Shut
#2

”Hyväpuhe” on poliittisesti johdettua (EU). Elämme illuusiossa, että voisimme edes jotenkin taistella sananvapauden puolesta, vaikka olemme osa tätä systeemiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Komissio
Tyytyväinen
#3

The Code, which has been branded “Orwellian” by Members of the European Parliament. Parlamentti voi ilmasta mielipiteen asiasta – ei muuta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000