Perussuomalaiset

Niko Aleksanteri Kauko

Tiedustelulaki on kuin klassinen oppikirjaesimerkki

1 kommenttia

Uusi vireillä oleva tiedustelulaki, jossa viranomaiset ja vallassaolijat haluvat murtaa kansalaisten yksityisyyttä, on kuin klassinen oppikirjaesimerkki siitä, miten valtaapitävät ensin omalla toiminnallaan luovat uhan, jota he sitten käyttävät hyväksi kansalaisia vastaan oman asemansa vahvistamiseksi.  

Tässä tapauksessa kyse on Suomeen sisältäpäin kohdistuvasta terroriuhasta. Kun uhka on ensin luotu, niin nyt tätä itseluotua uhkaa käytetään hyväksi pyrittäessä saamaan vallanpitäjille yhä enemmän valtuuksia vapaan ja yksityisyydensuojaa nauttivan kansalaisyhteiskunnan murtamiseen.

Terroriuhanhan ovat Suomeen luoneet unionistit omalla politiikallaan ja unionisteilla tarkoitan poliitikkoja, jotka asettavat EU:n edut Suomen kansallisten etujen edelle. He ovat sekä ideologisista syistä, että EU:lle ”solidaarisuuttaan” näyttääkseen ottaneet Suomeen kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita kevein perustein, joka jo sinänsä on käsittämättömän typerää politiikkaa, mutta sen lisäksi he ovat kieltäytyneet tarkastamasta rajalla tänne saapuvia ihmisiä ja heidän mahdollisia kytköksiään ääriliikkeisiin ja terroristiorganisaatioihin.

Sisäinen valvonta kallista, tehotonta ja johtaa väärinkäytöksiin

Tällainen tiedustelulakipaketin ”sisäisen valvonnan malli”, jota on rehellisempi nimittää salakuunteluksi ja urkinnaksi, on hyvin tehoton ja kallis malli ja se tulee ennen pitkää johtamaan väärinkäytöksiin, joissa näitä valtuuksia käytetään myös vallanpitäjien poliittisten vihollisten vakoiluun ja kuunteluun. 

Tässäkin kansalaisilta halutaan ensin pikkusormi ”vain tarkkaan valikoitujen tapauksien salakuunteluun”, mutta kuten kokemuksesta tiedämme, kun unionisti saa otteen pikkusormesta, se tuppaa nopeasti viemään koko käden. 

Ja vaikka naivisti uskoisimme, että nämä nyt salakuunteluvaltuuksia haluavat ihmiset olisivat vilpittömiä aikeissaan, niin meidän on syytä muistaa, että byrokraattinen valtakoneisto elää joka tapauksessa omaa elämäänsä ja pyrkii valtuuksiensa ja valtansa kasvattamiseen pitkällä tähtäimellä.

Jos tarkastaisimme tänne pyrkivien ihmisten taustat ja paperit jo ennen Suomen rajojen sisäpuolelle saapumista, niin se olisi huomattavasti halvempi, tehokkaampi ja yksinkertaisempi menetelmä sisäisen turvallisuutemme turvaamiseksi. 

Tämä ei myöskään johtaisi kansalaisten yksityisyyden purkamiseen, eli isoveli valvoo yhteiskuntaan, joka tuskin on kenenkään muun tavoitteena kuin näiden unionistien, joiden valta perustuu jatkuvaan kansalaisten vedättämiseen ja heidän oikeuksiensa kaventamiseen.

Ulkoisten uhkien torjunnassa sama kuvio

On syytä tässä yhteydessä muistaa, että myös unionistien virheellisellä ulkopolitiikalla on oma osansa terroriuhan luomisessa Suomeen, mutta tässä artikkelissa en sitä syvemmin käsittele. 

Ja samoin unionistien virheellisellä ulkopolitiikalla on myös se vaikutus, että se on tehnyt Suomesta entistä kiinnostavamman paikan ulkomaiden vakoilu- ja tiedusteluorganisaatioille, ja tätä uhkaa vastaan tällä tiedustelulailla olisi unionistien mukaan myös aikomus taistella. 

Ulkomaisten tiedustelu- ja vakoiluyritysten lisääntymiseen Suomessa kyberuhkineen kaikkineeen tietysti vaikuttaa EU-Suomen ulkopoliittinen linja. Kun puolueettomuudesta ja omaan kansalliseen etuun perustuvasta ulkopolitiikasta on luovuttu, on maastamme tehty vieraiden valtojen vapaa temmellyskenttä, jota ne käyttävät hyväksi ajaakseen omia ulko- ja turvallisuuspoliittisia etujaan ja tavoitteitaan.

Helsingissä aloittaneen vieraiden valtojen kontrolloiman ja Suomen lain yläpuolella olevan hybriuhkakeskuksen tapaisten laitosten avaaminen täällä Suomen maaperällä tietysti houkuttelee vieraiden valtioiden agentteja ja salaisia operaatioita tänne Suomeen kuin hunaja mehiläisiä ja lisää myös huomattavasti kybertiedustelun ja kyberhyökkäysten uhkaa.

Tiedustelulaki noudattaa samaa kaavaa, jolla suomalaisten etujen vastaista politiikkaa on tehty jatkuvasti

Tässä tiedustelulaissa toistuu ajan mittaan sama kuvio kuin Suomen viemisessä väkisin EU:n jäseneksi; unionistit vakuuttelevat ja valehtelevat taas kansalaisille, että laki on välttämätön, että se ei taaskaan johda mihinkään, että olemme teidän asiallanne, kaikki on tarkasti valvottua jne. Tämä tietysti oikeasti tarkoittaa, kun otamme unionistien orwellilaisen kielenkäytön huomioon, että todellisuudessa kohta kaikki suomalaiset ovat tarkasti valvottuja ja meidän yksityisyytemme on murrettu. 

Samoin tukea tiedustelulaille haetaan ulkomailta vedoten siihen, että ”valtuudet on Suomessakin saatava eurooppalaiselle tasolle”. Näinhän Suomen eliitti aina toimii kun sen omista eduista on kyse, vaikkapa esimerkiksi johtajien palkkioista, joiden jatkuvassa ja kohtuuttomassa korottamisessa vedotaan aina siihen, että ”ne ovat pieniä verrattuna esimerkiksi USA:n vastaaviin”.

Toivottavasti Suomen kansa olisi jo jotain oppinut tästä tyylistä, jolla unionistit vievät asioita ”eteenpäin”, eli täysin väärään suuntaan meidän tavallisten suomalaisten kansalaisten kannalta katsottuna ja ryhtyisi taistelemaan näitä omien oikeuksiensa kaventajia vastaan.

Muuten olen tietysti sitä mieltä, että unionistit on syrjäytettävä ja Suomen itsenäisyys palautettava.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
kommentti IPU miehelle
#1

Kannattaa muistaa että suurin uhka terrorismissa tulee kotimaasta ei näiden viimevuosien maahanmuuttajien taholta. Näin ainakin viranomaisten arvio kertoo.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000