Perussuomalaiset

Mikko Kangasoja

Lisää velkaa? Näytä säästökohde tulevaisuudesta

RKP ja arkkipiispat älähtivät kehitysapuleikkauksista. Suomessa on vasemmalla lapsellinen kulttuuri, jossa voidaan miettimättä ottaa velkaa eli rahaa jälkipolvilta.

Jotta tulisi paine miettiä, täytyy kysyä, mistä se otetaan 20 vuoden päästä. Sitä ennen korot ehtivät syödä joka vuosi elintilaa auttamiselta, mistä se otetaan? Keinotekoinen korottomuuden aika lienee ohi, ellei sitten tekohengitystä edelleen jatketa, ja nyt täytyy oppia maksamaan korko.

RKP oli ensin toteamassa, että meillä on sama tilannekuva ja se on velkaantumisen takia vakava. Nyt puolue on lisäämässä rahan jakamista ulkomaille velaksi. Kauan kesti muisti, vai tuliko luvattua liikaa?

Suomi ei voi pelastaa maailmaa. Yritämme sitä liikaa, jos yritämme sitä velaksi. Siinä on merkki meidän mahdollisuuksien rajapyykistä. Sen ohi on marssittu kauan sitten. Nyt on kotiinpaluun aika. Tuotetaan ensin vaurautta itsellemme. Se valuu verraten tasaisen tulonjaon maassa köyhemmille myös. Töitä ja tuloja työttömille. Siihen kaikki huomio.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Kehitysapua on jaettu jo yli 50 vuotta ja mitä sillä on saatu aikaan?
Holtiton väestönkasvu Afrikassa ja Lähi-Idässä.
Kuminauhoja naisille pitämään polvet kiinni.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikko Kangasoja diplomi-insinööri
#2

Kun naiset ovat kotona, he haluavat enemmän lapsia. Monet miehet eivät halua heitä töihin, koska kunnia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000