Perussuomalaiset

Meiris Suominen

Kansa haluaa oikeudenmukaisuutta päätöksentekoon

Kovasti on arvosteltu Perussuomalaisten raporttia maahanmuuton kustannuksista. On puolesta ja vastaanpuhujia. Mutta onhan se kummallista, että kun muista valtionmenoista on tarkat laskelmat ja kirjanpidot niin tästä ei sitä löydy. Ei tarvitse edes lukea rivien välistä, että tieto halutaan pimittää. Tietoa halutaan myös usein vääristellä ja jokainen kirjanpitoa tehnyt tietää, että kustannukset voidaan jyvittää monen eri kirjanpitotilin kautta ja saada lopputulemaksi juuri se mitä halutaan näyttää. 

Toinen seikka, jota ei voi olla huomaamatta ilman räikeitä otskoitakin, on maahanmuuttajien rahankäyttö. Kun minä kolmen lapsen työssäkäyvänä äitinä sanon lapsilleni ettei ole varaa ostaa uusinta I phonea tai merkkivaatteita jaloista päähän, niin mitä näenkään ostarilla notkuvien maahanmuuttajanuorten käsissä ja päällä. Ei riitä ne Brion kalleimmat vaunut, vaan on kalliit I phonet kädessä ja kuteet niskassa maksaa ainakin tonnin. Eikä ole kierrätyskamaa niinkuin minun lapsillani. Mistä näihin on tullut rahat ? Lapsilisillä ei näitä ostella…. No tässä ehkä selvitys siihen:

http://www.msuominen.fi/402216091

OECD on tehnyt monen monta tutkimusta Euroopan maahanmuutosta ja kuvasta näkee mm. että Suomessa maksetaan maahanmuuttajalle 4,4 kertaa enemmän sosiaalitukea kuin kantaväestölle ja 2,4 kertaa enemmän asumistukea kuin kantaväestölle. Tasa-arvoa ? No ei minun mielestä. Ja tähän on tultava loppu samoin kuin valehtelulle.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Antsu
Vihainen
#1

Täällä Turun SPR:n ”pakolaiskeskuksen” liepeillä kun työmatkallani kuljen niin saman olen huomannut,kaikki on viimeisen päälle kun iltapäivästä saavat silmänsä auki ja lähtevät kaupunkiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omat aivot tallessa
Vihainen
#2

On tämä ihmeellisessä tilassa tämä Suomi: puolustus vedetään alas, kaikista maailman ongelmista ja muiden aiheuttamista ympäristörikoksista meidän tulee vastata, rahat antaa muualta tulleille tai muualle, rikolliset päästetään kaduille terrorisoimaan lainkuuliaisia kansalaisia tai sitten viiden tähden hotelliin nauttimaan henkilökohtaisten palvelijoiden palveluista (vanginvartijat). Vähempikin mukavuustaso riittää mm. väkivaltarikollisille. Verot vain nousevat ja turhien byrokraattien armeija ei vain kevene, vaan tingitään niistä tarpeellisista suorittajista: poliisi, terveydenhoito jne.. Omasta omaisuudesta joutuu maksamaan valtiolle suojelurahaa (kiinteistö, auto jne). Alkoholipolitiikka on kuin pienille lapsille lässytystä. Saa ulkomailla ollessa hävetä tätä touhua kun miettii näitä asioita. Joku miettii joillekin sotarikollisille (jopa lastenmurhaajia) veteraanistatusta ja pitkän aikaa omia maanpuolustajia on syljetty päin naamaa!!!!????

Terveellä järjellä varustetut ihmiset ovat häviävä luonnonvara. Kaikki on jossain ihme joukkopsykoosissa eivätkä tajua enää mistään mitään. Kukahan estäisi tämän sairauden leviämisen? Te olette viimeinen toivo.

Menkää sinne hallitukseen, jos vaalien tulos sen mahdollistaa. Tällä saatte ääneni.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tabuttamatta paras
Tyytyväinen
#3

Eduskuntaan tarvitaan suorasanaisia edustajia, jotka uskaltavat puhua myös tabuista.
http://www.msuominen.fi/402216093/2631410/posting/neekeri

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000