Perussuomalaiset

Matti Ahkio

Aikio Helsingin PS-Nuorten varapuheenjohtajaksi!

Olen 22-vuotias opiskelija, bloggaaja ja politiikan harrastaja – jos politiikkaa sellaiseksi voi kutsua. Minut tunnetaan terävästä kielestä, räväkästä huumorista ja aidoista mielipiteistä, jotka herättävät joskus myös vastustusta.

Tekohymyllä, mielistelyllä ja kauniilla, mutta katteettomilla lupauksilla ei politiikassa kuitenkaan tässä maassa pärjää. On uskallettava sanoa asiat siten kun ne ovat. Sen lupaan tehdä jatkossakin.

Olen jo pari vuotta ollut aktiivisesti mukana Helsingin PS-Nuorten toiminnassa. Hallituksen jäsenet tietävät, että olen osallistunut lähes jokaiseen kokoukseen, hoitanut minulle uskotut vastuutehtävät ja muutenkin toiminut piirin hyväksi voimavarojeni puitteissa.

Aion nyt pyrkiä otsikon mukaisesti Perussuomalaisten Nuorten Helsingin piirin varapuheenjohtajaksi piirin syyskokouksessa. Jos haluat Aikion kehittämään Helsingin PS-Nuorten toimintaa, osallistu syyskokoukseen ja vaikuta äänestämällä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Joosua
Tyytyväinen
#1

Se on aivan hyvä asia, että nuoria teräviä ja innokkaita on tulossa johtoonkin. Mutta pitää muistaa malttikin ettei lähde repimään, hajoittamaan puoluetta, sitä nuorena joskus on liiankin innokas. Muistan Soininkin, kovan alku taipaleen, sitäkin tulisi kunnioittaa,kun hän puhui puluja oli, vain ympärillä kuuntelemassa!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Lupaatko taistella suomalaisvastaista aivopesua vastaan? Valehtelevan median vastaan?
Maahanmuuttajarikollisuutta vastaan?
Isänmaallisyyden puolesta?

Nykyään politikon sanalla ei ole mitään arvoa. Miksi poliitikot valehtelevat aina?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000