Perussuomalaiset

Marko Kulpakko

KEPU KORVAISI SUOMALAISET HALPATYÖVOIMALLA

Perussuomaliset ovat ainoana puolueena tyrmänneet EVA: n esityksen tuplata vuosittainen maahanmuuttajien määrän 34 000: een.. EVAN seminaarissa SDP; KOK, KESKUSTA ja RKP olivat valmiit avaamaan maahanmuuttajille portit poistamalla tarveharkinnan.

Työperästä maahanmuuttoa on säädeltävä maamme työllisyystilanteen mukaan. Suomalaisia osaajia on tuhansia työttömänä, siksi on harvoja aloja, jotka työvoimapulan poistamiseen tarvitsevat maahanmuuttajia. Liian monet alat hyväksikäyttävät työperäisiä maahanmuuttajia polkemalla palkkoja ja muita määräyksiä.( Rakennustyömiehet, tarjoilijat ja bussikuskit). On väitetty, ettei suomalaiset työttömät tule töihin. En usko sitä, kun lasketaan kansalaisten päivittäisiä elinkustannuksia leikkaamalla asumiseen ja liikkumiseen kohdistuvat energia- ja polttoaineverot EU:n minimitasoon. Voidaan varmistaa, että palkalla elää ja pystyy elättämään perheensä. Kun palkalla tulee toimeen, niin suomalaiselle maistuu työ kuin työ.

Keskustan vaaliohjelmassa esittämät 200 000 työpaikkaa toteutettaisiin niin, että puolet niistä on valtiontukiaisilla pyörivät alat kuten tuuli- ja muut kannattamattomat uusiutuvan energia- alat ja toinen puolikas yksityissektorille halpatyövoimana työllistettävät maahanmuuttajat.

Suomen talous-, työttömyys- ja velkaongelma ratkaistaan vain vientiteollisuutemme toimintaedellytyksiä kohentamalla ja kilpailukykymme parantamisella. Perussuomalaiset ovat esittäneet teollisuuden kustannuskilpailukyvyn kohentamista lähes miljardilla eurolla vuosittain pudottamalla vihermaksut ja -verot EU:n minitasolle. Vain teollisuusviennin euroilla on mahdollista rahoittaa hyvinvointimme.

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Persut ei persettä myy
#1

Hyvä kirjoitus ,tämä todistaa että persuissa on järkeä ! Jotka huomaavat Keskustan huijaksen yrityksen Bioenergia vouhotuksellaan johon onneksi nyt jo tällä viikolla puttui Metsäteolliisuuskin jonka Ykkös mies tässä maassa jyrähti että valtio eisaa tukea metsien polttoa tukiaisilla energiaksi !
TÄMÄ OLI TODELLINEN EPÄLUOTAMUS KOKO SIPILÄN YHDEN ASIAN POLITIIKKAA VASTAAN ! (Sipilän yritystä napata miljardi tuet itseään lähellä olvien kukkaroon)
Toivotaan että äänestäjät nyt viimmeistään tajuaa mitä huijausta kepu viririttelee Tuulivoima huijaksen jatkoksi tämän maan tulevien sukupolvien velkarahojen varastamiseksi.
On selvää että tähän maahan tarvitaan tuottavaa vientiteollisutta jolla saamme tähän maahan valuuta tuloja tämän asian tajuaa parhaiten Persujen edustajat ,mutta tämä asia pitäs tajuta äänestäjienkin.
Myös se pitäs tajuta kaikkien Persujen edustajien ja koko Suomen kansan että olemme samassa veneessä kaikki tässä maassa
( niin työntekijät,yrittäjät kuin sijoittajat) vain sillä Suomi nousee kun yhteen hiileen puhalletaan,veneen keikuttajia pitäs pätkiä airolla korville ! siis kommunsiteja,vihreitä,sosiaali pummeja ,Brysselin kiimaisia Eu paikka pyrkyri politiikkoja, Hyväveli herroja, ja Julkisen sektorin paisuttajia.
Tämä maa selviää vain työtätekemällä ja yrittämällä ja sijoittamalla tuottaviin investointeihin.
Tärkein asia joka kaiklta unohtuu on hinta ja kilpailu kyvyn järkeistäminen tässä maassa joka on ensimmäinen ehto siihen että muutos voi tapahtua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#2

Siltähän tuo näyttää, että paskalaki iskee tuulimyllyn propeliin. Ei mitään uutta auringon alla. Kepu koplaa tuulimyllytukiaisia maanomistaijen ja pisnesmiesten taskuun. Varma, hyvä bisnes.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Kyllä, mutta tärkein ja ainoa riittävä toimenpide teollisuuden kilpailukyvyn palauttamiseen on oma valuutta ja alhaisempi valuuttakurssi. Muu on höpötystä oikein ja ainoan toimenpiteen viivyttämiseksi. Älkää uskoko Euroeliitin höpötyksiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Sipilä sai paljon media-aikaa, ja toimittaja ovat mielistelleet. Nyt, kun mies on saanut puhua, alkaa tyhminkin huomata, mikä ”mies” tämä on.

Haluaa antaa valtionyhtiömme ulkomaisilel teurastajille ja jakaa rahat lähipiirilleen/kannattajilleen bio- ym. tukiaisina.

Sipilä on puoluejohtajista myönteisin USA ja EU:n pahamaineiselle TTIP-sopimukselle, joka alistaa omaisuutemme ylikansalliselle ryöstölle ja kumoaa omat lakimme, rikkoen perustuslakiamme.

On johtanut ja omistanut yhtiötä, joka teki yhteistyötä vieraan vallan vakoiluorganisaation kanssa.

Luulee, että valtiota johdetaan kuten yritystä, että kansantalous toimisi samalla tavalla kuin yrityksen talous.

Kannattaa maahanmuuttajien tulvaa romauttamaan sosiaaliturvamme ja laittamaan keskiluokan ja työntekijät polvilleen.

Ei tiedä mitään taloudesta ja puhuu aivan mitä sattuu, välillä puhuu 10 miljardin kasvurahastosta, joka sitten onkin n. 0,15 miljardia Finnveralle ja toiselle organisaatiolle yhteensä. Puhuu välillä n. 10 mrd leikkaustarpeesta, ensin sanoi, että ei leikata, nyt pyöritään taas 2 mrd tasolla.

Tällainen osaamaton ja mitä tahansa höpöttävä kaveri, joka vielä mahdollisesti on epäluotettava aikoessaan siirtää valtiomme omaisuuden muille; kannattajilleen ja ulkomaisille tahoille ja ollut yhteistyössä ulkomaan vakoiluorganisaation kanssa, on seuraava pääministerimme, vai onko? Ehtiikö kannatus laskea riittävästi ennen vaaleja?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kataistrofi, Stubbido ja Sipi
Hämmentynyt
#6

Kyllä näiden herrojen kyyti on aika epäilyttävää. Kannattaa tosiaan olla äänestäjän tarkkana.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Konsensus estää näkemästä, että eurolaman ja Venäjän talouspakotteiden ajajat ovat suomalaisen laman syyllisiä ja nämä samat tahot esiintyvät nyt pelastajina, suorittamassa ”välttämättömiä rakenneuudistuksia” =leikkaajina, tuhoajina. Keskusta on vankasti ollut mukana eliitin hyvinvointivaltion alasajoprojektissa ja luonut 23 miljardin vuosittaisen verohelpotuskorruption ja 30 miljardin veronkiertosysteemin poikkeussäädöksillä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000