Perussuomalaiset

Markku Saarikangas

Minulla on unelma Perussuomalaisesta Helsingistä

5 kommenttia

Minulla on unelma! Perussuomalaisesta Helsingistä, jossa kaikilla on hyvä olla. Tätä unelmaa tarvitaan ihan sen takia, että me voisimme elää tässä vihreässä ja valoisassa kaupungissa sovussa ja rauhassa.

Turvallisuutta!

Katsokaa vaikka Rautatieasemaa tai Kaisaniemen puistoa iltaisin. Tavalliset ihmiset eivät voi liikkua siellä ilman poliisisaattuetta. Kaikki eivät voi asua takseissa kuten Jani Toivola, vaan on pakko mennä ja tulla myös iltaisin. Nyt tilanne on kestämätön ja kauhea: helsinkiläiset elävät omassa kaupungissaan kohta muukalaisina.

Työtä!

Helsinki ei voi olla vain ulkoilmamuseo koko maan byrokraateille, vaan tarvitaan myös tuotannollista työtä. Satamat ja merenkulku ovat sen ydintä. Helsingin on omilla toimillaan ja edustuksensa kautta Suomen päättäjien joukossa huolehdittava parhaista edellytyksistä näiden toiminnoille.

Ihmisläheisyyttä!

Unelmassani Perussuomalainen Helsinki on sellainen, jossa asutaan väljästi ja viihtyisästi. Siellä ei ole vihreiden haikailemia betoni-brutalistisia pilvenpiirtäjiä. Autolla voi ajaa sujuvasti ja viedä jälkikasvunsa harrastuksiin ilman tietulleja. Samalla myös Helsingin julkisen liikenteen pitää olla kansainvälisesti kohtuuhintaista. Katsokaapa vaikka Berliiniä! Siellä lippujen hinnat ovat puolet halvempia.

Itsestään selvää on, että tämä kaikki ei kestä hillitöntä väestönkasvua, joka Helsingissä tapahtuu maahanmuuton seurauksena! Siis ei väestön keinotekoiselle vyörytykselle Helsinkiin! Englantia tai arabiaa ei myös tarvita uudeksi kunnalliseksi virkakieleksi.

Hyvinvointia!

Unelmieni Helsingissä on mahdollista asua halvalla ja ansaita omalla työllään rahaa. Ei niin, että on pakko ostaa asunto Takahikiällä voidakseen tehdä työtä täällä. Siinä unelmassa Helsinki ei ole vain mikään väliaikainen matkustajakoti vaan ihan oikea elämän mittainen paikka.

Luonnonläheisyyttä!

Unelmieni Helsingissä on luontoa. Keskuspuistoa ei hakata maahan että saataisiin lisää fillarivihreitä kaistoja eikä Vartiosaarta rakentaa täpötäyteen.

Elämistä pidetään huolta!

Helsinkiläisillä voi olla kotieläimiä eikä niitä tarvitse lopettaa, että voisi kuvitella pelastavansa maailman ilmaston lämpenemiseltä. Ne ovat tärkeitä ja välttämättömiä kumppaneita yksinäisille ihmisille. Lopuksi: Perussuomalaisessa Helsingissä kaikilla on hyvä olla – ei niin kuin vihreissä unelmissa, jossa ainoastaan Kruununhaassa on kiva olla. Siinä unelmassa muista ei ole niin väliä juu!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
Jepulis
Tyytyväinen
#1

Näin on!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#2

No,onko jo Helsinki menetetty,ehkä osaltaan näin onkin,sillä Hesahan on maamme avainkaupunki … tulla kuin pesiytyä ja lisääntyäkin,jos ei ole poliittiset pasmat ojennuksessa – ilman todellista rasismia !

Suomalaisittain – kaikki valtiopäätöksetkin suunnitelmineen luodaan Helsingissä poliittisessa mielessä…. pohjoisen päättäjämmekin valuvat täältä sinne ”etelän lämpöön” eri päätöksien kehtoomme.

Monikulttuurillisuus eri vivahteineen : Tasapainoon – lähtee sieltä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mädät kypsät hedelmät...
#3

Eikös jokin Hgin poliisipäällikkö takavuosina maininnut, että mamujen mädät hedelmät ovat kypsyneet ? Sanonta oli paljon kuvaava ja todellinen.
Helsinki on todella muuttunut – epämiellyttäväksi.
Afrikkalaisia ja palestiinalaisia on jo aivan liikaakin cityssä – norkoilemassa. Mikä mahtaa olla tilanne Itäisissä lähiöissä? Onko ”valkoinen pako” menossa?

On sietämätöntä, että nuo ennen niin miellyttävät alueet ovat muuttuneet muukalaistaustaisten jengien, puskaraiskaajien, huumehennereiden ja ryöstäjien hallitsemiksi toiminta-alueiksi, joihin meneminen on riskialtista.
Mitä tekevät Helsingin päättäjät? He haluavat lisää tuota roskasakkia kaupunkiinsa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Mamuvyöry on kyllä ollut järkyttävä asia koko pääkaupunkiseudulla.
Tänne on syntynyt ja edelleen syntyy muslimilähiöitä. Kantasuomalaiset eivät oikeastaan voi muuta kuin muuttaa muualle. Mutta minne? Minne on varaa muuttaa?

Tavallisia suomalaisia on pahemman kerran petetty, kun mukavaksi koettu kotilähiö on täytetty muslimimamuilla. Lähiöt on ikään kuin luovutettu mamuille.

Tavalliset suomalaiset, jotka ovat kovin ponnistuksin hankkineet suht.mukavan, yksinkertaisen asunnon lähiöstä ja nyt joutuvat pakon edessä muuttamaan, joutuvat evakoiksi vastoin tahtoaan.

Muslimilähiöiden kokokuva ja määrä ei vielä ole kunnolla piirtynyt ihmisten verkkokalvoille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Seppo Muurinen
#5

Nimetön – samaa mieltä jota yritin edellisessä kommentissani ”hienojakaa” että sieltä se lähtee tavallaan eduskuntatasolta.

Etelästä pohjoiseen !

Maassa maan tavalla nykyaikanakin,jossa suomalaisuus on ns. ”kingi” omalla maaperällään !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000