Perussuomalaiset

Reijo Paunonen

Pääministerin uusin syntipukki

Pääministeri Stubb ja hänen puolueensa kokoomus keksivät oivan syntipukin hallituksensa toimintakyvyttömyydelle. Siinä sivussa tuli lanseerattua myös puolueelle oiva vaaliteema. Liian monisäikeinen ja yksityiskohtainen hallitusohjelma. Tätä samaa vaalikikkaa toitottaa nyt koko media homman sössineiden hallituspuolueiden eduksi, vaikka vaalithan ne olisi syytä ensin käydä. Ohjelmat ja niiden muoto selviää kyllä sitten, kun aika on. Stubb arvioi jälleen ties monenko  kerran, että liian pitkät ja yksityiskohtaiset hallitusohjelmat ovat syypää hänen vetämiensä hallitusten toimintakyvyttömyyteen. – ”poliittinen päätöksenteko on ollut rikki”  Nyt juuri vaalien alla hallitusohjelmassa olevien 317:ta  erilaisen strategiapaperin ja tsaarin aikaisen päätöksenteon moittiminen lähinnä huvittaa. Mihin muuhun kuin juuri yksityiskohtaiseen hallitusohjelmaan kookoomus pyrki silloin kun he yrittivät muodostaa hallitusta perussuomalaisten kanssa? Ei tullut väljyydet kysymykseenkään. Oli Suomen edun nimissä tärkeää saada perussuomalaiset mukaan hulluuteen, jonka tulokset ovat nyt nähtävissä ja jonka loppua ei vieläkään näy. Samaista Suomen etua, ei kuitenkaan ajateltu pätkääkään, kun mietitään Stubbin hallitusten pystyssä väkisin pitämisen järkevyyttä. Nyt syy on siis moni-osaisessa hallitusohjelmassa. Hattu kourassa ja mallitoimiston nöyryyskurssit takananaan pääministeri pyytää kansalta vielä kerran lupaa epäonnistua.  Arvattavissa onkin, että jos kokoomuksesta tulisi jälleen vaalien voittaja, niin Stubb heittäisi nämä hallitusohjelmia koskevat huolensa hyvinkin pian syrjään. Pääministeripuolue Kokoomus on yhteisvastuullistanut epäonnistumisensa.

REIJO PAUNONEN , Kansanedustajehdokas

www.reijopaunonen.fi

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Mikähän on seuraavan VASTUUNKANNON kohde? Eri maiden keinottelijoiden rahat saatiin turvaan Kreikasta, siirtämällä osa niistä velkoina meillekin. Huomioitavaa on, että Erkki Tuomiojakin hehkuttaa nyt, samaa mitä Soini sanoi 2011 vaalikeskusteluissa. Silloin oli vain YKSI AINOA OIKEA VAIHTOEHTO, jota KAIKKI ASIANTUNTIJAT tukivat. Soinihan tuolloin tokaisi, että olisiko aika vaihtaa asiantuntijoita?
Uskon, että Kokoomus nousee vielä. Ei senvuoksi, että olisi perusteita heidän kyvyilleen, vaan hyvän mainoskanpanjan turvin. Sitähän rahoittavat ne tahot joiden etujen mukaista on saada mm. inflaatio laukkaamaan ja palkkakehitys pysähtymään. Sekä tietysti jatkaa eläkeläisten ryöstöä.
Kansanedustajan pestistä luopuvalle Vapaavuorelle arvostusta, että sanoi suoraan eläkkeiden jäädytyksen olevan Kokoomuksen tärkeimpiä keinoja korjata maamme tilanne. Lapsiperheillähän se aloitettiin ja 1,1% eläkkeiden leikkauksella jatkettiin. Joten linjaan on luvassa jatkoa. Pisteet rehellisyydestä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

totuus
#2

Kokoomus nousee vielä vaaleissa, koska heillä on rahaa eniten takanaan. 50000 eurolla aukeaa edustajanpaikka. Jokainen euro on samanarvoinen – vaalitulos on suuresti riippuvainen vaalirahoituksesta, edustajia saa lahjoa työn aikana ja tiedotusvälineet, jotka määräävät kansan maailmankuvan ja heille tarjottavat uutiset, omistaa joku yksityinen taho ”demokratiassa”, jolla on valta suuresti vaikuttaa vaalitulokseen sekä yleisestikin harjoitettavaan politiikkaan. Tiedotusvälineet ovat maassamma kahden tahon, Sanoma-Konerninen ja Alma-median hallussa, muun olelssa marginaalia. Esim. Helsingin Sanomista poistetaan ”väärän linjan” mukaiset mielipiteet, muuta soopaa sallitaan vaikka kuinka paljon, toistona ja epäasiallisena. Venäjälläkin Pravdassa ja Russian TImes-lehdissä saa sensuroimatta kirjoittaa kaikenlaisia mielipiteitä. Ennen vaaleja muutaman omistama media syöttää meille propagandistista maailmankuvaa, joka menee aikaisempien kokemusten myötä suurelle osasta kansasta totena, hyökkää mediakampanjoin joitain ehdokkaita vastaan, nostaen toisia (nyt nostovuorossa linjaton tyhjänpuhuja Sipilä, jolla välillä 10 mrd paketti, joka onkin 0,15 mrd, ja välillä ei leikkauksia, sitten 10 mrd leikkaukset jne…), ja eduskuntatyön aikana media jatkaa tiettyjen asioiden esiin tuomista, osasta vaikenemista, ja kampanjoitaan joitain poliitikkoja vastaan ja toisia nostaen, sekä uutiskampanjointia joidenkin asioiden puolesta ja joitakin asioita vastaan.

”Demokratia”, jossa omistaminen ratkaisee: rahoittaja päättää lopulta. Kenllä on eniten rahaa, ulkomainen taho, pitää paljolti valtaa maassamme. Meillä olisi mahdollisuus päättää omista asioista oamssa maassamme, mutta riittääkö kansan oma lahjakkuus siihen?

Tuoreehkon tutkimuksen mukaan demokratian toimivuuden paha este on ihmisten hieman liian alhainen kyvykkyys ymmärtää yhteiskunnallisia asioita.

Tästä syystä korkea moraali tiedonvälityksessä ja kaikessa, siten, että osaamista, koulutusta, kokemusta, ikää, rehellisyyttä, isänmaallisuutta ja asiantuntemusta kunnioitettaisiin ja tuotaisiin päätöksenteon olennaiseksi, tärkeimmäksi peruspilariksi, olisi tärkeää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000